7 типа хора, които ще срещнете в хотела през лятото

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

В случай че сте от хората, които тази година са решили да не ходят на къмпинг, а искат да почиват на хотел край морето през лятото, подгответе се физически и психически за индивидите, на които ще се натъкнете там. 

Персоналът

Неминуемо това са първите хора, с които ще имате вземане-даване. Ако имате късмет, може и да са ви направили резервацията без проблеми. Доста често обаче се оказва, че това, което е, не е онова, което сте си представяли. Има служители в хотелите, които са компетентни и любезни, но имайте предвид, че има и такива, които могат да ви вбесят до краен предел.

Влюбената двойка

Винаги двама винаги… Когато видите момичето да се показва по стълбите, вече знаете, че след секунда ще се появи и младежът, който я държи за ръка през цялото време. Така са, като скачени съдове, по време на закуската, обяда, вечерята, така влизат и излизат от морето, басейна, бара. Постоянно се целуват и се прегръщат. Любов ли бе да я опишеш…

Семейството с деца

Винаги има поне едно-две семейства, които може и да са заедно на море и ви побъркват. Децата им постоянно тичат насам-натам, викат, реват, крещят, пльоскат се в морето или в басейна, пръскат ви с вода, замерят ви с топка (дори и не нарочно) и допринасят с всичко, с което могат, лудницата да е пълна. Родителите им пък постоянно викат по тях и това много, ама много допринася за почивката ви.

Thinkstock/Guliver

Секс чудовищата

Това са тези, може и да не са двойка, а само секс партньори, които са дошли за няколко дни на морето, превръщайки „почивката“ в секс маратон. Ако имате неимоверното щастие да бъдете настанени в стая, съседна на тяхната или намираща се точно под или над тяхната, ще се насладите на истинско порно изживяване. Е, няма да виждате, но за сметка на това ще чувате всичко, което се случва там. Леглото им ще се клати, таблата на кревата ще дрънчи, ще чувате сподавените въздишания на мъжа и оргазмичните стенания на жената. Чудо!

Младежите

Те са цяла тумба млади момичета и момчета, запазили са половината хотел и всяка вечер си правят парти в стаите. Никога не знаете откъде точно ще дойде шумът и ще ви залее с огнените ритми на някое парче на Азис – „Хайде на моретоооо, скачай в бе-ем-ве-тооо“. Ами, нали сте на море, бе хора. Ясно е, че с тях в хотела няма да се спи. Не се жалвайте, да не сте дошли на почивка, лятото е време за купони, не за сън.

Булфото

Басейнът е тяхното море

Има много хора, които отиват на море, само за да го гледат от терасата на хотела. Иначе нон-стоп киснат в басейна. Изобщо не припарват до плажа и човек се чуди заради климата ли са отишли на море, що ли…

Чужденците

Винаги по родното Черноморие има чужденци и те никак не са малко. Я някоя рускиня ще ви помили да наглеждате детето ѝ докато отиде да му измие кофичката в морето, я някой англичанин ще се напие и ще вдигне скандал в ресторанта, но пък няма да се оплаквате. Може и вие да забиете я полякиня, я германка, я украинка. Тогава няма да имате нищо против чужденците в хотела.