JAMIROQUAI към родните фенове: Нямам търпение да се видим в София (ВИДЕО)

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Часове делят българските меломани от първите им срещи с британските звезди Jessie J и Jamiroquai на родна земя. Подготовката по дебютното издание на Symphonics’Concerts в столичната Арена Армеец София на 28 и 29 юни вече тече с пълна сила.
Пред залата ще бъде изградена цяло мини парти селище с барове, сцена и място за отдих и напитки. Огромна сцена с внушителни размери и завидно количество пироефекти и кристален звук пък ще очаква феновете в самата зала.
И докато София се подготвя за невероятното шоу на британските знаменитости, фронтменът на Jamiroquai отправи своя видео поздрав към почитателите си.

„Здравейте, аз съм Джей Кей! Здравей, България. Ужасно се извинявам за миналия път. Както виждате глезенът ми е обратно във форма”, споделя вокалистът във във визитката. „Много се вълнувам и нямам търпение да се видим на 28-и. Бандата е страхотна, ще ви дадем едно невероятно шоу и ще конпенсираме за миналия път и за разочарованието. Наистина очаквам с нетърпение срещата ни – ще се видим в петък вечер!”

Подобно на британския си колега още една звезда отправи видео призив към родните фенове. Redman, който както стана известно, ще е сред подгряващите в нощта на 28-и юни преди шоуто на Jamiroquai, също не пропусна да поздрави българските почитателите.

„Здравейте, аз съм Реджи! Както знаете, на 28-и ще бъда в България като част от Symphonics’Concerts с Jessie J и Jamiroquai! Освен това ще бъда с вас – по улиците, танцувайки, пред сцената, както и на официалното афтър парти”, превъзбудено разказва хип хоп звездата. „Не само това – ще представим и новото си видео „Paari” с Бобо и BobyLeon! .Така че не забравяйте – 28 юни, София, Symphonics’Concerts с Jamiroquai и Jessie J и официално афтър парти!”.