Сесил Каратанчева: Нямам мъж до себе си, надявам се на по-добро бъдеще (ВИДЕО) – SportVox

1
Добави коментар
sheri
sheri

Сесил Каратанчева гостува на предаването „Преди обед“ по bTV. Тенисистката, която се състезава за Казахстан, говори за различни неща.

“Все още наваксвам двете години, които пропуснах. Ще остана тук около седмица. Ще отида за два дни на море, което е много. Последната ми почивка беше ноември миналата година – две седмици в края на сезона. На морето ще поддържам форма с джогинг, плуване и фитнес.

На баща ми му късам нервите. Той ми е треньор и винаги е с мен. Обикновено спорим за дреболии. Държи ме дисциплинирана, но е последният човек, който ще ме ласкае. Винаги е критичен. Когато имам възможност обичам да пазарувам в мола. Обувките ми са женска слабост.

В момента нямам мъж до себе си. На 23 години съм. Кариерата ми е до мен за добро или за лошо. Хванала съм се здраво за нея. Мога да гледам само позитивно напред и да се надявам за по-добро бъдеще.

Искам мъжът до мен да бъде умен, мъдър, да знае цената на успеха и той да има своите собствени амбиции. Най-вече да се разбираме и да е добър човек, защото аз съм изключително позитина и ми трябва такъв човек.

Мечтая за едно по-добро време, по-добър свят, здраве, да не е толкова черно навсякъде, мизерията да не е толкова много. Психически е много мачкащо накъдето и да се обърнеш, да виждам как хората страдат и мизерстват.

Казахстан дойде в момент, когато, ако има една нула, аз бях под нея, защото бях наказана за две години. Това са си мои проблеми и аз никога никого не съм обвинявала. Бях в лоша позиция. Трябваше да върна всичко, което съм изкарала до този момент на нашата федерация. В тази ситуация наистина нямах друг избор. Трябваше да избирам или да остана националист, да си бъда в България и да не мога да пътувам, или да приема ръката, която ми се подава от една държава, която е много стабилна и много добре осигурена финансово, която ми дава шанс да стъпя обратно на краката като спортист и като човек.

Стискам палци на Цветана Пиронкова и Григор Димитров на Уимбълдън. С Цвети сме доста близки, говорим си по женски. С Гришо не толкова. Все пак той не е толкова често в България, но за сметка на това баща му се е занимавал с мен, когато бях по-малка“, заяви Каратанчева.

ВИДЕО ВИЖТЕ ТУК