Мария Илиева играе стилно в Bedroom Sofia

4
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

След като направи истински фурор, появявайки се за първи път на корица на мъжко списание, Мария Илиева затвърди позицията си като една от най-желаните жени в страната. Едно е сигурно – с новата си секси форма, където и да отиде, поп дивата събира погледите на всички. В това се убедихме и ние в софийския клуб Bedroom, едно от любимите места за забавление на певицата.

От известно време насам изпълнителката е възстановила посещенията си в заведението и редовно може да бъде засечена там с приятели. Предпочитаните партита от нея са караокето в понеделник и черното парти в сряда. В клуб Bedroom Мария често е обграждана от ухажьори и фенове, които се напредварват за вниманието й. Винаги усмихната и позитивна, Мария се държи мило с всички, с удоволствие се снима и дава автографи, като това никога не е за сметка на забавлението с компанията й.

Преди няколко дни поп певицата се появи в клуба с вокалистката на Deep Zone – Na Di, която е сред близките й колеги от музикалната гилдия. Запознати припомнят, че добрите отношения между тях датират от времето, когато тримата с Любо правят версия на „Free Your Mind“ в музикалното шоу „Пей с мен“. В сряда двете изпълнителки танцуваха на черното парти до сутринта. Двата нови сингъла на Мария Илиева – „Wanna Be The Best“, който певицата направи с KNAS и шведския рапър Bacardy и „Играя стилно“, прозвучаха по време на партито и накараха гостите да избухнат.

И въпреки, че лятото вече започна, поп кралицата ни призна, че все още не знае дали ще й остане време за почивка, защото програмата й е доста натоварена. Мария сподели обаче, че ще направи всичко възможно да си „открадне“ няколко дни и отиде до родната Ибиса – Bedroom Beach.