Спечели страхотни награди от филма „Аз, проклетникът“

1
Добави коментар
pgp

Участието се извършва след регистриране на www.super7.bg и даване на верни отговори на въпросите, зададени в хода на играта. Всеки участник може да се регистрира еднократно за целия период на играта.

С даването на отговор на всички зададени въпроси и регистрация на www.super7.bg се приема, че участникът е приел безусловно настоящите Правилата за участие, задължава се да ги спазва и доброволно предоставя данните си при регистрацията.

За участие в Играта са необходими: правилна и пълна регистрация, както и даването на верен отговор на въпроса от играта.

Организаторите от Форум Филм България предоставят наградите, които включват: a. 50 оригинални тениски от филма b. 30 мини жълти слуги c. 20 оригинални шапки от филма

Организаторите поемат ангажимента да се свържат с печелившите на предоставените от тях координати. Имената им ще бъдат обявени на сайта www.super7.bg. Когато участникът се уведомява по електронна поща, същият е длъжен в 3-дневен срок да се свърже с организаторите, за да уточни детайлите, необходими за получаването на наградата. В случай че не се съобрази с горепосочения срок, участникът губи правото да използва наградата си и oрганизаторите имат право да я предоставят на друг участник, отговарящ на условията на Играта.

Краен срок за участие: 07 Юли 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.