Най-очаквани MMO игри за 2013 г. ~ MMORPG news

19
Добави коментар

Кои са най-очакваните игри за 2013 г. ? Някои от тях излязоха – Neverwinter, Scarlet Blade и Age of Wulin. Тепърва предстоят ЗБТ (закрит бета тест) на едни от най-красивите и най-яките игри, които се очакват тази година.

1. ArcheAge – sandbox-ът на XL Games ще предложи освен страхотна графика, но и безкрайни възможности за игра. Пиратство, множество дънджъни, мащабни обсади, морски битки, открито PvP, разнообразно занаятчийство, включващи наземни и подводни ферми, съд и затвор за престъпниците, морски битки, рибарство, кораби и лодки, страхотни маунтове и питомци.

2. The Elder Scrolls Online – за нея много се пише и се хвали, като очакванията също са много. Играта ще предложи и FPS режим, който ще е удобен за магове и стрелци.

3. ЕvеrQuest Next – тя обра наградите на редица издания след края на Е3 2013, като почти единодушно бе обявена за най-добра игра на изложението. EQ Next бе представена тайно при закрити врати, като ни обещават да се убедим, че ще е най-яката игра едва на 2 август, когато ще бъде представена официално на SOE Live 2013.

4. Final Fantasy XIV: A Realm Reborn – един от най-добре възродените проекти.

5. Феновете на Wargaming.net чакат с нетърпение двата им нови проекта World of Warplanes и World of Warships, за да се включат в епични битки във въздуха и по море. Освен това белоруската компания твърдо и категорично застана срещу pay-to-win модела, използван в много условно безплатни игри, като обещават, че в техните проекти, всичко ще зависи само от уменията на играча, а за реални пари ще могат да се купуват предмети, които не влияят на боя и върху изхода на битките.

6. BLESS Online – една игра, за която не се пише много, но графиката в нея ще е умопомрачителна.

7. Monster Hunter Online – тя ще е free-to-play, която ще се задвижва от CryEngine 3. В нея също виртуалният свят ще е изключително красив, като се очаква ЗБТ да започне през това лято. Лошото е, че играта може и да не излезе извън Китай. Capcom/Tencent засега не казват нищо за разпространението й по света, но ако проектът се окаже доходоносен, то може да се очаква да потърсят издатели и за Европа.

8. Black Desert Online – поредната корейска MMORPG, която се очаква  да се превърне в хит. Играта е разработена от PearlAbyss.

9. Black Gold Online – Snail Games ще атакува пазара с това стиймпънк MMORPG, в което се сблъскват магията и машините. Играта вече бе представена на Е3 2013.

10. Cabal II: The Neoforce Era – ММО-то е направено на CryEngine 3, като новите локации изглеждат доста добре. Също така беше представена и новата система за подобрение на предметите Growth Core.

Blade & Soul – може би бе една от най-очакваните игри, но корейците се бавят вече достатъчно дълго време с издаването й в Европа и Северна Америка. Съмнявам се, че вече някой я чака с това нетърпение, както когато бе анонсирана за първи път. Още повече, че на път са много по-обещаващи проекти, като първите три в тази класация.

Начало