Софи Маринова строи дворец

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Фолк певицата Софи Маринова си строи истински дворец. Изпълнителката си търси парцел в София, на който да построи новия си дом. Певицата иска този път домът й да бъде като от приказките. Истински бароков дворец с високи тавани, прозорци и огромни стаи, а също и с плувен басейн.Тъй като ще строи замъка си по фън шуй Софка се обърнала към родни баячки. Певицата е убедена, че само ако строи върху земя с позитивна енергия, ще има щастие и хармония в дома й, твърди HotArena.net. „Ако е построена на лошо място, значи кармата ще тегне на цялото семейство“, разказва Маринова.

Софи не за първи път се доверява на врачки и баячки за решенията в живота. Певицата и преди е ходила на гледачки, за да й предскажат бъдещето.

Една от тях успява да познае, че Софи ще издаде албум и няколко месеца по-късно певицата наистина пуска нова тава на пазара. Същата жена й предсказва, че до 4-5 месеца ще срещне мъж богат и красив, който ще я носи на ръце. Така и не открива такъв.

„Ама нищо не става“, огорчена признава Софка. Тя вече е спряла да се надява, че ще си намери мъж и строи къщата само за нея и Лоренцо.

„Ще има всички екстри, за да може Лоренцо да си играе. А пък ако е рекъл Господ, някой ден и да дойде мъж, да живее с нас“, признава певицата.