Добро утро,България!: 10 неща, без които сутрин не можем

34
Добави коментар

1. Едно голямооооо гуш – какво по-хубаво от това да се събудиш до любимия човек, да срещнеш погледа му, още щом отвориш очите си и да го гушнеш силно. силно.

2. Свеж въздух – да отвориш широко прозореца и да поздравиш новия ден с една голяма усмивка, да видиш пухкавите облачета и да си кажеш, че ти предстои един прекрасен ден!

П.С. Много ни се иска от нашия прозорец да видим тази гледка 🙂

3. Чаша ароматно кафе – ароматът, който диша из цялата къща, ни ободрява и освежава. Глътка спокойствие и наслада рано сутрин.

4. Хубава закуска – тя е едно от най-важните неща за хубавото начало на свежия ден. А особено, когато си хапваш на чист въздух, примерно на терасата, в компанията на любим човек, е още по-вкусна.

5. Интернет, блогване и Svejo.net – без интернет не можем. Обичаме да блогваме, но най-обичаме Svejo.net, защото това е необятно море от информация, забава и усмивки.

6. Смях, смях, смях – „Денят се познава от сутринта“, затова усмихнете се и денят Ви ще бъде по-цветен и по-красив!7. Няколко положителни реда, може би – не всеки има време за книга сутрин, но положително написаните книги, ни вдъхновяват и дават хубав старт на новия ден.8. Ако имахме възможност, бихме ходили боси по тревата всяка сутрин – зарежда с много положителни емоции. 9. Да помечтаем – мечтите ни движат напред и ни дават смисъл, който прави деня ни прекрасен. 10. Работа – колкото и понякога да ни се спи до обяд, трябва да работим, да се борим и да покорим нови върхове, защото това ни прави ЩАСТЛИВИ! Розичка