Любовен хороскоп за жени: Дева

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Тя държи страстите си на къс повод, но в душата й кипят емоции. Истинската Дева може да ви се струва спокойна, понякога дори далечна и недосегаема, защото прекрасно умее да се владее. Но трябва да знаете, че това е един от най-противоречивите знаци.

По природа Девата е недоверчива и се чувства неловко, когато трябва да се показват емоции. За нея те са непознато бушуващо море, в което може да се загуби без карта, компас или рул. Затова мъжете са склонни да я смятат за доста студена. Но това не е така.

Огромната способност на Девата да обича излиза на бял свят, когато чувствата й се разкрепостят. Тя често остава неразбрана, представителките на този знак изглеждат срамежливи, прикрити, затворени. Това обаче също не отговаря на действителността. Всъщност Девите се отличават със самообладание и страстите им са подчинени на дисциплината.

Девата принадлежи към земната стихия; както всички родени в земни знаци (Телец, Дева, Козирог), тя е загадъчна сплав от чувственост и консерватизъм. Девите обичат мъжете, но с голямо внимание си позволяват дълбока емоционална привързаност. Девата се страхува да не се озове в капана на продължителен съвместен живот с неподходящия човек. Преди да реши да се омъжи или да завърже сериозен роман, тя със сигурност ще се огледа къде се намира изходът. За да се влюби, може да й трябва много време. Тя се движи напред, стъпка след стъпка, разкривайки част от своята дълбока чувственост и учейки се да се доверява.

Тя е много придирчива! Предпочита да прекара вечерта вкъщи с добра книга, отколкото да излезе с човек, който не я интересува. Това не означава, че смята секса за жалък заместител на добрата книга. Просто е готова да почака подходящия мъж. А когато той се появи, ще открие зад сдържаната фасада очакваща го топла и чувствителна жена. Дотогава обаче дистанцираните маниери ще свършат полезната си работа и няма да позволят на някой неподходящ индивид да проникне там, където не е поканен.

Истинският ключ към разбирането на любовната същност на Девата: тя вярва в истинската любов. Когато наистина се влюби, вътрешните й колебания престават да сдържат емоциите й. Но тази жена не може да се приеме за даденост – трябва да й харесате, да я завоювате и да я удовлетворите. Ако успеете – ще се сдобиете със спътница, която вечно ще ви се отплаща с любов и вярност.

Казват, че сред Девите има най-много стари моми в сравнение с другите знаци на Зодиака. Проблемът е там, че тя не може да намери мъж, който да отговаря на дългия списък с изискванията й. Склонна е към повърхностни съждения за хората и често прави изводи само на основа на външния вид. В резултат изпуска много възможности да срещне съвместим с нея човек.

Ключът към разбиране на нейната същност се състои в това, че тя прекалено много контролира себе си. Тя е толкова емоционална, колкото и другите жени, но добре управлява чувствата си. Вътрешните й стремежи почти винаги си остават тайна. Тя се държи сериозно и с достойнство. Скромността е вродено нейно качество и никога няма да се хвали с постиженията си. Има прекрасни маниери и винаги се държи като истинска дама – ако, разбира се, не я провокират.

Тя смята, че една жена никога никого не оскърбява, с изключение на преднамерени ситуации. Тогава се пазете! Способна е да ви прекърши като вейка, и то само с думи. Със сигурност няма да ви хареса.

Тя вярва в самоусъвършенстването и прилага всички усилия, за да подобри положението си. Особен интерес има към литературата, музиката и изкуството. Много жени Деви имат прекрасно развити способности за възприятие и критика.

Тя често е неспокойна. Частично това се обяснява с това, че е убедена в способността си сама да реши всеки проблем. Доверява се на собствения си интелект повече, отколкото на интуицията, а когато се сблъсква с проблем, се вкопчва в него като куче в кокал, докато не го оглозга докрай и не получи пълна яснота.

Способна е да бъде щедра, търпелива и добра, но си остава целеустремена, студена и подчинена винаги на разума, а не на сърцето. Ако е избрала даден път, нищо няма да я накара да се отклони от него.

Енергията й стига за две, че и за три жени. Към всяко дело се отнася с убеждение, че никой друг няма да се справи с него така, както нея. Във всеки случай тя се презастрахова в случай на провал. Като акробат, работещ без мрежа, тя иска да знае къде е другият трапец, когато тя полети в посока към него.

Знае какво искат мъжете. Ако той самият не разбира, тя може да му анализира ситуацията. Прекрасен аналитик е. Целите й са практични и реални при правилен подход. Ако тя реши да се омъжва, това обикновено не става много рано.

Прекрасна домакиня и майка (е, може би малко строга), интересна спътница за всеки мъж. Сексът повече я интересува от гледна точка на продължаване на рода, отколкото откъм удоволствие. Обича неголемите компании, но хора, които не са прилично и чисто облечени, пушат където им скимне, няма да получат повторна покана за дома й. Прекрасно се справя с интелектуални игри.

Ако е принудена сама да си заработва хляба, всичките й навици се пренасят в света на бизнеса. От нея ще стане добър счетоводител, тъй като тя добре работи с цифрите. Може и прекрасна секретарка, особено ако тази работа изисква от нея самоусъвършенстване. Но ще се съгласи само на заплата, осигуряваща й независимост. В краен случай може да кандиса на по-ниско възнаграждение, ако към нея се отнасят меко и с разбиране.

Обективните и неемоционални съждения на хората я подвеждат само в едно – когато става въпрос за нейния избраник. Тя не вижда недостатъците и слабостите му. Предана е на идеализирания образ, който сама си създава, и е чувствителна, макар че може да не изразява открито емоции и чувства. Тя е склонна и към мъжа да се отнася по същия начин, ако той е неизследвана територия, готова за усвояване, изучаване, развитие и подобрение. Тя знае психологически пътища към мъжете и може да стане господарка на положението.

Смята, че околните трябва да са също толкова стриктни и чисти, колкото е самата тя. Няма да й подейства нито един чар, ако нещо не й се понрави.

Може да прочетете хороскопа на мъжа Дева в Div.bg!

Последвайте зодиите в лилаво, за да разберете какъв е любовният хороскоп за жената…

Овен Телец Близнаци Рак Лъв Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби

За да прочетете любовните характеристики на жените от останалите зодии, станете част от Jenite.bg във фейсбук!