Обичам го, но на него не му пука !

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

ОБИЧАМ ГО !

Здравейте,читатели реших да разкажа моята история която е дълга,но ще я разкажа накратко. Ние бяхме приятели/познати,пишехме си говорехме по скайп,един ден просто той ми каза ,че има чувства към мен .. също така той бе споделил на най-добрата ми приятелка че ме харесва,малко по-късно тя ми се обади по телефона и ми каза,че той много ме харесва,но се бой да опита и го е страх да не му откажа .

Аз имах леки симпатии към него,не не знаех,дали е добра идея . . и казах на приятелката ми че няма да се получи нищо между мен и него .. след като той разбра ,му беше много гадно,постоянно се садваше,слушаше тъжни песни .. и т.н. Чувствата ми започнаха да стават все по-силни и не знаех какво да правя .

Исках да му кажа ,че го харесвам но не знаех как .. мислих дълго и просто една вечер докато си пишехме аз му споделих,той беше удивен,много радостен .. и най-важното което беше той бе с усмивка .

Излизахме заедно с общи приятели,но нищо повече .. една вечер той ми каза,че иска аз да съм неговото момиче и че има много големи чувства към мен,и ми предложи да сме нещо повече от приятели .. аз не знаех какво да кажа .. смисъл   бях объркана, притеснена, уплашена и т.н. и му казах не .. мислех си че ще ме нарани като предишният ми приятел,и просто му отказах .. той страдаше .. както и аз харесвахме се,но аз си казах че не искам и това си е!

Той постоянно правеше опити както и много наши приятели искаха да ни съберат .. но аз не исках защото,както казах ме беше страх да не ме нарани! Точно на 1 април всички наши приятели се обвързваха на шега,и тогава той ми предложи и ние да се обвържем във (фб) и аз приех .. след това той ми сподели,че не може повече така и че иска това обвързване да   е истинско и да продължи ,аз се замисли и си казах ( това че един ме е наранил не означава,че и друг ще го направи ) и приех !

Ние излизахме,прегръщахме се,държахме се за ръце и т.н ,той искаше да ме целуне но аз не давах .. от вътре исках,но не бях готова.Въпреки това той ме разбра и ме ,е насилваше ..постоянно ми казваше че ме обича и че държи много на мен,аз също много го обичах ! Всичко вървеше както трябва когато един ден,аз си казах че трябва да се разделим .. защото си мислях че има чувства и към предишното си гадже .. (ревност,която ме изяждаше отвътр  е ) и един ден си казах,че ще сложа край на всичко това ! Една вечер му писах и му казах всичко,той каза че не иска да късаме защото не харесва,аз също го харесвах,но изпитвах голяма ревност !

Скъсахме ,аз започнах да изпитвам още по-големи чувства и осъзнах,че много го харесвам и най вече обичам,не мога без него ! Боли ме .. много .. той каза че приятелството ни ще остане,но уви нищо не стана,сега той ме отбягва и до колкото разбрах той харесва бившата си приятелка!

Когато разбрах просто .. . . не мога ОБИЧАМ ГО !! Моля ви помогнете ми какво да правя,знам че трябва да го забравя но как .. . ? Извинете не ако има правописни грешки,нямах време да обработя текста ! На 12 съм а той на 13 .. знам че това е нормално за възрастта ни но .. все пак. ! и много ви благодаря предварително ! Моля без хайтове !
ето историята ;дд