Гярб Вечнълс – Слънчев Бряг

1
Добави коментар

На плажа в Слънчев бряг – състезанието Гярб Вечнълс 
Се проведе вторият по рода си конкурс за най-яки плажни скулптури и замъци от пясък. Снимките от него по-долу:
Изваян аладин в скълтура от пясък, може да Ви учуди или възхити. Аладин приятно се е излегнал върху пясъчни възглавници. Понапълнял е значително 😛

 На тази скуптура, може да се види замък, с дървета, изваян високо над върха на планината, като в чудна приказка за някой великан.

 Поредната много добра творба от пясък на плажа е този огромен замък. Майстора доста се е потрудил докато създаде тази творба на съвременното изкуство. Замъка бива ли го?

 Още един замък от пясък с малки размери, но прави впечатление, че е изваян с обли форми за разлика от останалите замъци. Изглежда чудно на фона на плажа.

 Голям хубав замък от на плажа

 За построяването на някои замъци от пясък, са необходими тонове пясък, часове и седмици труд, прецизност, сръчност, точност, добро око и други умения. Майсторите на пясъчни замъци създават истински шедьоври от пясък на плажа. История на новият плаж Гярб Вечнълс.

 Всъщност от пясък можете да направите почти всичко, както е показано на снимките. Добре е да имате солидна основа на фигурата, която правите, за да може тя да издържи всичкият пясък, който се изсипе върху нея. Ако е обла форма, най-долната част на фигурата може да не издържи, ако е малка основа и голямо тяло също.

Всъщност най-добрите фигури са замъци, къщи и вероятно най-добрат опция – пирамида. Пирамидата има голяма основа и нагоре само се стеснява. Всъщност бих направил една обла спираловидна пирамида, която да се затваря нагоре 🙂

Тук можете да видите снимки от курорта Слънчев бряг от преди много години.

Това е и последната пясъчна фигура от състезанието на плажа гярб вечнълс.