Мария проговори за бебето на Гущеров

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Мария проговори за бебето на Гущеров

Вижте какво каза самата певица за сватбата, бебето и връзката си с Христиан Гущеров

Всички онлайн медии и жълти издания се надпреварват да клюкарят по адрес на певицата Мария и половинката й Христиан Гущеров. Истински хит се оказа новината за ултиматума, който Гущеров бил поставил на Мария – ако тя не му роди бебе, връзката им ще бъде прекратена.

Самата Мария реши да съобщи истината за тази провокация, за да сложи край на всички спекулации с бебето и раздялата.

Мария и Хриси няма да се разделят

„Ще му родя дете по всяко време, в което и двамата го пожелаем. А ултиматум няма смисъл да ми се поставя, тъй като аз го обожавам”, казва певицата, цитирано от БЛИЦ.

Припомняме, че Мария вече има дете, дъщеря й Марая, от брака си с бизнесмена Димитър Андонов. Тук идва и втората тема около певицата, пълнеща светските хроники – ще минава ли Мара отново под венчило или не?

„Хубаво е, когато това нещо ти се случи, да е с елемент на изненада. Така, че аз си пожелавам да бъда булка, но това не ми е фикс идея.“, споделя певицата, която признава, че с любимия си Хриси никога не са повдигали въпроса за сватба. “ Точно свободата в нашите отношения и това, че не сме документално свързани, поддържа огъня между нас. А и ние по-свързани от това, което сме, няма как да станем”, обяснява пред LOVE style Мария тайната, която крепи връзката й с Гущеров.
Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: