Елена Паришева изчезна мистериозно!

2
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Елена Паришева изчезна мистериозно и от нея няма ни вест, ни кост, казаха за “ШОУ” бивши нейни близки приятелки. Откакто роди син на футболния национал Ивелин Попов и замина с него в чужбина, фолкдивата на “Пайнер” освен че прекъсна кариерата си, е престанала да общува дори с приятелките си в България! Мобилните й телефони пък били изключени. Преди време само заявила кратко: “Ако има нещо, аз ще се обадя!”.

Тези дни гръмна мълвата, че певицата тайно е скрепила с подпис връзката си с футболния национал. Двойката, която има едно момченце – Ивелин Попов младши, от няколко седмици живеела в жилището на футболиста в Краснодар. Компания на младото семейство правела и майката на Елена, която се грижела за бебето. Според близки до Попето двамата се венчали тайно през пролетта. В интервю за руско издание Ивелин официално съобщил новината за сватбата. „Отскоро при мен са съпругата ми и тъща ми. Тя помага на Елена в грижите за сина ни. И на двете Краснодар много им харесва“, коментирал Ивелин.

Освен с брачна халка изненадал певицата с още един подарък. На името на Паришева бил прехвърлен четиристаен апартамент в елитен комплекс в полите на Витоша, оценен на 250 000 лева, носи мълвата.

Откакто роди Ивелин младши и замина със съпруга си в чужбина, певицата освен че прекъсна кариерата си, престанала да общува дори с приятелките си в България! Не вдигала мобилните си телефони. Заявила: “Ако има нещо, аз ще се обадя!”… Преди време, когато Попето играеше в местния тим на турския град Газиантеп, фолкпевицата не била щастлива, твърдят близки на семейството.

Тя се чувствала като затворничка отвъд Босфора. Паришева страдала, че не може да развива музикалната си кариера. Попов обаче бил категорично против съпругата му да продължава да пее по кръчмите и баровете до ранни зори. Според футболиста задължението на Хубавата Елена било да гледа малкия им син и да се грижи за уюта на семейството. Точно това била темата на всеки скандал на двойката.

Валерия КАЛЧЕВА