Система за непрекъснато подаване на мастило (СНПМ) CISS за принтер Epson Stylus Photo R3000

1
Добави коментар

 

Система за непрекъснато подаване на мастило (СНПМ),CISS за принтер Epson Stylus Photo  R3000 

 

Кратки данни

Произход: Южна Корея

Материал за изработка на CISS: PP

Чипове: version 5.0

Номера на оригинални касети:

T1571, T1572, T1573, T1574, T1575, T1576, T1577, T1578, T1579

Инсталиране: безплатно

Гаранция: 12 -месечна гаранция  

Tип: Система за непрекъснато подаване на  мастило (СНПМ) CISS

Mарка: Epson

Цветове: Photo Black; Cyan; Light Cyan; Vivid Magenta; Vivid Light Magenta; Light Black; Light Light Black; Matte Black; Yellow

За  модели: Epson  STYLUS PHOTO R3000

 Мастило: Ultrachrome® K3 Vivid Magenta

 

Спецификации

–  с чип за автоматично нулиране

–  с високо качество

–  с чип за автоматично нулиране, не е необходимо да се ресетира ръчно 

–  с или без мастило по избор, нашето мастило дава най-добрия резултат, подобно на оригиналните 

–  1 година гаранция

 

ISO9001, ISO14001 

Continuous Ink Supply System (CISS)

Система за непрекъснато подаване на мастило (СНПМ)

       Вие може да спестите до 95% (20-30 пъти по-малко) от цената за печат,   използвайки  системата за непрекъснато подаване на мастило (СНПМ) в сравнение с оригиналните  касети!

     Системата за непрекъснато пoдаване на мастило  се състои от три части: касета/ с качества на оригинална/, съд за мастило и тръбички. Мастилото постъпва от съда към касетата с помощта на тръбичка. По този начин не е необходимо много често да си купувате оригинална касета , а и спестявате пари и време!

     Вече имате мастиленоструен принтер и искате да си спестите купуването на скъпа касета, чието мастило бързо се изчерпва? То тогава трябва да поръчате система за непрекъснато подаване на мастило(СНПМ)! www.printink-bg.com/snpm   Инсталирането на системата за непрекъснато подаване на мастило (CISS)  е БЕЗПЛАТНО  и отнема само 10-20 мин. След направената инсталация заедно с представител от нашия сервиз ще проверите нейната ефективност и предаване на цвета. По този начин ние изключваме всякакви рискове, които могат да сe появят по време на инсталирането на системата за непрекъснато подаване на  матило (СНПМ). В случай на фабричен дефект, което рядко се случва, ще заменим системета или ще ви възстановим сумата.

     Ако сте решили да си купите устройство 3 в 1, принтер или плотер със система за непрекъснато подаване на мастило  (CISS) /презареждащи се касети, или искате  да си набавите системата за непрекъснато подаване на мастило , презареждащи  се касети, фото хартия или мастило – то посетете нашия онлайн магазин на www.printink-bg.com .

      Вие може да спестите до 95% (20-30 пъти по-малко) от цената за печат,   използвайки  системата за непрекъснато подаване на мастило (СНПМ) в сравнение с оригиналните  касети!  Вече сте решили да закупите ситемата за непрекъснато подаване на мастило, просто следвайте  линка  www.printink-bg.com/snpm