Диети – Хранене – Отслабване: Хранителни добавки за отслабване – Какъв Фетбърнър да изберем? (Част 1)

0
Добави коментар

Fatburner е хранителна добавка за отслабване, която ще Ви помогне в борбата с наднорменото тегло.
Изгарянето на мазнини не е лесно, но с хранителни добавки за отслабване можем да забързаме така мечтаните резултати. Тук ще прочетете как с хранителните добавки ще подпомогнете изгарянето на мазнини, ще получите допълнително енергия и ще намалите чувството за глад.

Тайната за постигането на мечтаните резултати винаги е била една и съща, най-добрите хранителни добавки за отслабване, правилната тренировка и хранене. Откриването на правилнитя fatburnar може да подпали огъня под Вашите усилия и да стопи излишните мазнини, докато постигнете добра форма на тялото. Правилната хранителна добавка за отслабване ще помогне достигането на крайната цел много по-бързо, като Ви даде допълнителен тласък по време на тренировка. Енергийните хранителни добавки попринцип съдържат съставки, които спомагат изгарянето на мазнини и така ще получите двоен ефект.

С толкова много продукти за отслабване в магазините за хранителни добавки можете да се объркате коя точно да изберете. Започнете като си отговорите на следните въпроси:

1) Какъв ефект желаете от хранителната добавка? Ако търсите хранителна добавка за голям прилив на енергия, то Вие сте късметлии, защото повечето фетбърнари за отслабване предоставят различни стимуланти. Въпреки всичко, допълнителните стимуланти в спортните добавки увеличават броя на изгорените калории. Най-често срещания такъв стимулант е кофеина. Продуктите, в чиито състав можете да откриете кофеина са толкова много, че това Ви подсказва каква ценна съставка е в хранителните добавки за отслабване, всичко над 200 милиграма се смята за мощно. Междувременно повече компании днес комбинират по-леки съставки, които също дават тласък енергия, но по-краткотраен. Ако искате още енергия се оглеждаите з апродукти, които съдържат guarana, theobromine, yerba mate, kola nut и tyrosine.

2) Като забързате метаболизма си ще започнете да горите повече калории. Хвърлете един поглед на стимулантите за отслабване в подточка 3, които също забързват метаболизма. Други съставки, които не са стимуланти, но спомагат изгарянето на калории са екстракт от зелен чай, синефрин, capsaicin, raspberry ketones и 7-keto DHEA.

3) Искате ли да повишите мозъчната активност и да подобрите настроението си? Когато намалите калориите по време на диета, Вашата умствена дейност и настроение започват да страдат. Ако откриете, че докато се подлагате на диета забравяте къде сте си оставили тренировъчния сак или просто се чувствате отпаднали, може би имате нужда от хранителни добавки със съставки като DMAE, huperzine A, beta-phenylethylamine, vinpocetine и mucuna pruriens, които ще избистрят умът Ви и подобрят нстроението