Уикенд до Гърция с посещение на Солун, Паралия Катерини, Вергина, Верия, Едеса, Мелник! Транспорт с комфортен автобус, 2…

16
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености
Офертата е валидна до: 06 септември 2013г.  

Автобусна екскурзия в Гърция: София – Солун – Паралия Катерини – Метеора (по желание ) – Вергина – Верия – Едеса – Мелник – София 

Промоцията е валидна от 19.05.2013г. до 23.06.2013г.с 40% отстъпка при 100% плащане

Промоцията е валидна от 23.06.2013г. до 14.07.2013г.с 37% отстъпка при 100% плащане 

Дати:  21.06; 19.07;16.08; 06.09; 20.09; 11.10; 15.11; 20.12.2013г. 

 ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

транспорт България – Гърция – България с туристически микробус* или автобус 2/3*,

отпътуване от следните градове: София, Дупница, Благоевград, Сандански,

пътни такси,

2 нощувки в Паралия-Катерини в хотел категория С (хотел Виктория 3* или подобен),

2 закуски в хотел 3 *,

обиколка на Солун с беседа на български език,

екскурзия до Вергина, Верия, Едеса – градът на водопадите,

водач от фирмата организатор по време на пътуването и престоя,

медицинска застраховка с Асистанс (за лица над 65 год. има доплащане).  

Програма

Ден 1

В 06.00 ч. – отпътуване от София по маршрут Благоевград -Кулата за Гърция.  Пристигане в Солуноколо обяд. Панорамна обиколка на града. Бялата кула, Националния театър, паметника на Александър Македонски, Панаирния град, Арката на Галерий ,посещение на църквата „Св. Димитър” – солунският чудотворец и покровител на града. Свободно време. След обяд отпътуване за Олимпийска Ривиера. Настаняване в хотел. Нощувка. 

Ден 2

Закуска. 07:30 ч., по желание – еднодневна екскурзия до природния феномен Метеора с уникалните скални манастири. Посещение на манастира „Св. Преображение” – Големия метеор, и на работилница за изработка на автентични икони и сувенири. На връщане – посещение на лековитите извори с параклиса „Св. Параскева”.

* По желание и предварителна заявка – обяд в Метеора – Каламбака.

* По желание – посещение на гръцка таверна с жива музика.

Нощувка. 

Ден 3

Закуска. 08:30ч. – отпътуване от Паралия Катерини. Посещениена Вергина за разглеждане на гробницата на Филип II, след това групата се отправя към градчето Верия. Свободно време. Групата продължава към град Едеса –градът на водите.  Отпътуване за България. Пристигане в Мелник ранния следобед. Свободно време от 16,00ч. – 18,00ч. за  разходка и разглеждане на най-малкият град в България. Градът е част от Стотенационални туристически обекта на Български туристически съюз. Основните забележителности са Градският исторически музей в Мелник, разположен в Пашоватакъща; Паметникът на Яне Сандански; Роженският манастир, най-голямата обител в Пиринския край; Мелнишките скални пирамиди; Хижа Пирин. 

18,00ч. Отпътуване за София. Пристигане около полунощ.  

Условия

Офертата е валидна за 06.09.2013г.

Цените за ранни записвания са валидни до 06.09.2013 с 42% отстъпка 

Ваучерът включва: Уикенд до Гърция 2013 с посещение на Солун, Паралия Катерини, Вергина, Верия, Едеса, Мелник, възможност и за Метеора! Транспорт с комфортен автобус + 2 нощувки + 2 закуски + водач и застраховка само за 142 лв!

Цена на ваучера 14 лв. Доплащане 128 лв. на място в агенция Караджъ Турс или по банков път на Банкова сметка IBAN: BG11 BPBI 7940 1053 7687 01 

 Обща цена на офертата 142 лв.

Пакетът не включва:      

програми по желание,

разходи от личен характер.

входна такса за манастира „Св. Преображение” – Големия метеор, заплаща се самостоятелно на място – 3 евро;  

УСЛОВИЯ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ: 

Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати

В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи.  

Необходима е предварителна резервация на тел: 02 98 777 00

Необходими документи: Задграничен паспорт с валидност поне 3 месеца от датата на отпътуване;

Важно: За Деца до 18г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. За български граждани не се изисква виза за Турция. Пътува се със задграничен паспорт, валидeн поне 3 месеца от датата на отпътуване.

 Намалението може да ползвате само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Виж всички условия за ползване на www.Kolektivni.bg     

kolektivni.bg казва:
Магистралата Солун-Атина ни отвежда право на юг, следвайки успоредно крайбрежието на Егейско море. От едната страна се редят малки рибарски или курортни селца, от другата се издигат стръмните склонове на Олимп u името Олимпийска ривиера

Олимпийската ривиера се намира в централната част на гръцката префектура Пиерия на 8 км от Катерини. Тя разполага с близо 70 км чисти пясъчни плажове, като няколко пъти е получава Европейския син флаг. Разположенитето й в подножието на планината Олимп и митичното й божествено минало привличат множество туристи всяка година. Там може да се насладите на лятна почивка с водни спортове и плаж или да разглеждате забележителности. Има разнообразие както в местата за настаняване -хотели, квартири, бунгала или къмпинги, така и в местата за хранене -ресторанти и таверни за всеки тип вкус и предпочитание с местна или интернационална кухня.

От древногръцката митология знаем, че Олимп е планината на боговете.

Важна информация

Валута: Евро (EUR). Можете даобмените пари в банките и някои големи хотели. Във всеки от курорите има АТМ устройства

Климат: През лятото водата е приятно топла, а големите горещини не се усещат толкова силно по крайбрежието заради близостта на планината Олимп.

  Крайбрежната ивица, която се простира в продължение на много километри, предлагащи разнообразен асортимент на плажовете, с кристално ясно, синьо, плитко и топло море и осеян с населените места, предлагащи отлична туристическа инфраструктура, космополитна атмосфера и оживен нощен живот.

Паралия Катерини (плаж на Катерини) и Platamonas с голям пазар през лятото, отворен през целия ден, както и много места за нощен живот.

Olympus фестивал с много и разнообразни събития през лятото.