Жесток сблъсък между Волен Сидеров, Деница Гаджева и екип на СКАТ

2
Добави коментар

/Поглед.инфо/ Свиреп сблъсък между Волен Сидеров, Деница Гаджева, Десислав Чуколов и още няколко техни приближени и екип на телевизия СКАТ се разигра на бензиностанция OMV пред очите на десетски очевидци в Бургас.

Агенция ПИК потърси за коментар Валери Симеонов, собственик на тв СКАТ.

„Волен Сидеров и неговата глутница павиани се нахвърлипа върху екипа на телевизия СКАТ на бензиностанция „OMV“. Ядосали са се, че моите служители са ги снимали. Волен е ритал оператора ни Светлан Атанасов, а Деница Гаджева е ритала репортерката ни Ваня Цечева“. Това обясни преди минути пред ПИК Валери Симеонов.

„Извикахме полиция след атаката на Волен и мутрите му. В момента нашите хора пишат обяснения в полицията. Органите на реда призоваха Волен Сидеров, Деница Гаджева, Десислав Чуколов и другите участници в побоя. Те дойдоха пред полицията, но после завъртяха колите си и си тръгнаха. Ето това – едните са в полицията, а другите избягаха! Да живее демокрацията“, допълни Валери Симеонов.

В момента пред Пето РУП в Бургас се разиграва истински екшън. Униформени с бронежителки са завардили входовете на сградата, вътре са трима журналисти на СКАТ, които дават показания за случилото се между тях и групата на националистическия водач Волен Сидеров на бензиностанция OMV край града преди час. Със специален екскорт самият Волен Сидеров и придружителите му бяха също доведени до РУП-о, но Сидеров отказва да слезе от автомобила си – вишнева „Шкода” СА 4300 РВ. Преди малко тук в официални костюми пристигнаха директорът на ОД на МВР Милен Димитров и неговият заместник Калоян Калоянов. Те влязоха директно в сградата, въпреки че охраната пред управлението им каза, че първо трябва да се насочат към Волен Сидеров.

На излизане от РУП-а Милен Димитров заяви, че още докато се е разигравал екшъна на бензиностанция ОМV и са пристигали униформените, той се е обадил на Волен Сидеров и го е помолил за спокойствие.

„Призовах и двете страни да дойдат до Пето РУП, което е най-близкото, за да могат да дадат показания. Както виждате едната от страните – журналистите на СКАТ ТВ доброволно влязоха в сградата и в момента пишат обяснения, другата страна отказа да слезе от автомобилите, не мога да направя към този момент нищо повече, но ще се постарая случаят да бъде изяснен”, заяви Димитров. Когато той и заместникът му Калоян Калоянов напуснаха Пето РУП, Сидеров и кортежът му вече пътуваха за София необезпокоявани.

Източник: ПИК

Стани приятел на Поглед.инфо във facebook и препоръчай на своите приятели