София Лорен се завръща на големия екран

2
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Легендарната италианска актриса София Лорен се е съгласила да се снима във филм на сина си Едоардо Понти „Човешкият глас“ по знаменитата пиеса монолог на Жан Кокто.

Снимките започват следващата седмица и ще продължат до средата на август в Рим и Неапол.

Сюжетът представлява дълъг разговор на главната героиня с нейния възлюбен. Ако 40-годишният режисьор остане верен на оригинала, ролята на 78-годишната му майка ще бъде не само главна, но и единствена. За пръв път той е снимал знаменитата си майка през 2002 г. в драмата „Само между нас“.

Вижте снимки на София >>

Последната главна роля на София Лорен бе през 2004 година, припомнят от БГНЕС. През 2009 година тя се снима в мюзикъла „Девет“, но там ролята й бе второстепенна.
В киното София Лорен дебютира през 1950 година. Зад гърба си има десетки филми, множество награди и почетен „Оскар“. Лорен се намира в прекрасна форма и през 2006 г. дори участва в предизвикателна фотосесия за еротичния календар „Пирели“ .

Тогава актрисата караше 72-та си година и всъщност стана най-възрастната от звездите, които са се снимали в подобни фотосесии. „По време на снимките се забавлявах сякаш съм момиче“, сподели кинодивата.

Към статията няма коментари. Напишете първия.