Тимбърлейк пусна скандален клип с голи жени

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

В повечето видеоклипове на световноизвестни звезди има по нещо провокативно. Но рядко ни се налага чак да цензурираме голи части от тялото по извадените кадри. И определено не сме очаквали точно Джъстин Тимбърлейк да ни изненада така.

Певецът, който напоследък упорито се изявява и като актьор, скандализира световните таблоиди с новото си видео. То е към песента „Tunnel Vision“ – любовна, леко лигавка – в това отношение Джъстин се придържа към онова, което сме свикнали да ни поднася.

Клипът обаче – там е друга история. Виждаме еротичните движения на секси мацки, голите им дупета, зърната на гърдите им. През цялото време. Образът на Тимбърлейк се прожектира върху тела без дрехи. Но в никакъв случай не можем да кажем, че става въпрос за пошло видео. Напротив, признаваме го за впечатляващо естетически издържано. 

В скандалността му можете да се уверите, като разгледате най-страстните кадри в галерията ни или като видите целия клип, поместено в края на статията.

Как изглежда Джъстин сред цялата тази еротика? Ами, странно: певецът прави обичайните си смешни танцувални стъпчици, гледа като тъжно влюбено кученце, облечен е дебело с панталон и якенце.

Харесват ли ви клипа и песента на Тимбърлейк? Ако искате да продължаваме да ви показваме новото от музикалния свят, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!