Браузър игра – Статии на блогъри. Регистрирайте и вие безплатен блог.

16
Добави коментар
kyovev
kyovev

Случвало ли ви се е да си седите у дома и да няма със какво да си запълните времето? Сега ще ви дам една много интересна игра, с която можете да запълвате свободното си време Тя е браузър игра, която можете да играете на адрес www.ogame.org

Строеж на мини

Много важно нещо, мините са основната цел. Имате мина за метал, кристал и деутериум.Соларния панел служи за енергия , която енергия използвате за мините.

Соларните сателити се използват също за енергия. Има позиции на планетите от 1 до 15, колкото по нагоре е вашата планета ще получавате повече енергия . Да речем, че имате кординати 1:254:1. На тази позиция вие ще получавате по най-много енергия, но всичко си има и цена вашата планета ще е с много по-малко полета. Планетите имат полета. Това определя колко мини и съоръжения може да построите . На  6,7,8 позиция са най-големите планети, да речем, че колонизирате  1:254:6 1:254:7 и 1:254:8. Това са най-изгодните позиции.

Складовете   са друг важен елемент, на когото трябва да се обърне внимание, освен на енергията. Има складове за всеки ресурс, които съхраняват произведените ресурси. Колкото по-високо ниво са, толкова повече ресурси могат да съхранят. Веднага след като капацитет за съхранение е почти запълнен, цифрите, отбелязващи количеството от съответния ресурс, ще бъдат оцветени в жълто, а ако са изчерпани- в червено. В този случай мината не може да продължи да се произвежда повече ресурс. Поради това, ще загубите важни ресурси, с всяка минута, в която складовият ви капацитет е изчерпан. По тази причина складовете трябва да се развиват паралелно с мините.

Основна защитаНе само на мините са важни, под „съоръжения“, има също необходими сгради. Като за начало трябва да се построите фабрика за роботи, веднага след като съберете ресурс от мините. Тази сграда не само намалява времето за завършване, но второто и ниво отключва нова сграда, докове. Доковете са необходими за изграждане на кораби и защитни съоръжения, поради което са едни от най-важните сгради за играта.Мините в началото са единственият начин да получавате ресурси, а за следващите си проекти ще се нуждаете от много от тях. Поради това трябва да прекарват да подобрявате мините си отново, преди да се справите със следващата глава. В по-нататъшния процес на игра трябва да подобрите мините си все повече и повече, защото това е най-лесният начин за производство на ресурси, а освен това те не могат да бъдат унищожени, за разлика от корабите и защитните съоръжения.

Играта е много интересна има още много неща това са само основни неща Можете да си правите луни като жертвате собствени кораби или когато ви нападат да реагирате бързо и някой ваш човек от съюза ви прати защита с неговите кораби и ако успеете да го нинджите има вероятност да се образува луна.

Шансът е от 1-20% в зависимост от корабите, които са били разбити Шансът няма нищо общо с това дали ще стане луна.

Луните могат и да бъдат унищожени с кораб наречен звездата на смъртта. Но ако вашата планета е станала от 20%, не се тревожете, шансът е минимален да бъде разбита с една звезда на смъртта

Стигаме до извода, че тази игра е нещо като оцеляване. Трупате ресурси, с които разширявате мини,проучвания и съоръжения.

Строите защити и  правите кораби, за да нападате останалите играчи . С пари можете да вземете тъмна материя, с която да се развивате по-добре!