Съвместими ли сте според зодиите? (част 1)

1
Добави коментар
pippo26
pippo26

Провери дали с твоя човек си пасвате и според астрологията

ОВЕН
Мъжете от тази зодия са много пламенни и импулсивни. Нейните представители притежават доста качества, с които омайват противоположния пол, но това, на което трябва да се спрем, не е от най-хубавите им черти. А именно, неспособността да приемат чуждото мнение. Даже, да си го кажем директно – Овенът не търпи команди. Би спорил дори и с шефовете си, ако сметне, че е прав. А той… винаги смята така!

Най-подходящите са Близнаци и Стрелец. С Везни биха имали страхотно начало на отношенията, но след време ги чака провал. С Телец и Дева връзката ще е малко странна и скучна. Не се препоръчва връзка с Козирог, Водолей и Скорпион.

ТЕЛЕЦ
Неведнъж сме казвали, че Телците са естети, които обичат красивите неща и изисканата атмосфера. За мъжете, представители на зодията, доброто възпитание и обноски са много важни, затова и не всеки може да се похвали, че е спечелил сърцето на Телец. А като добавим и всичките им високи изисквания, работата става сложна…

Приятна, но неособено вълнуваща връзка могат да имат с Рак и Везни. Пасват си отлично с Козирог, Дева и Риби. Със Скорпион и Лъв могат да имат хубава краткотрайна връзка, но дотам. Не се препоръчва обвързване с друг Телец, Близнаци и Стрелец.

БЛИЗНАЦИ
Много често мъжете Близнаци се свързват с двуличие, но това е грешка. Истината е, че в тях живеят няколко личности и те обикновено вземат най-хубавите черти на всяка от тях. Така Близнакът става енергична, умна и много способна персона, която търси най-доброто за себе си. И опитва! Дава шанс на един, после на друг, после на трети… Пасват си перфектно с Лъв, Водолей и Овен. Малко по-трудна, но все пак възможна, е връзката им с Везни и Стрелец. Пълна катастрофа ги чака с Козирог, Рак, Телец и Риби.

РАК
Макар да са една от най-романтичните зодии, мачовците от тази зодия често страдат в любовта. Причината за това са големите им надежди и очаквания. Когато са влюбени, те виждат само това, което искат да видят. За съжаление, след време действителността им удря жесток шамар.

За да избегнат такива ситуации, още от самото начало Раците трябва да се насочат към чувствителни партньори, които държат на семейството и традициите, затова, ако ти си точно такава, с него сте един за друг. Такива са Скорпионите и Рибите. Успешна връзка ще имат и с Телец и Лъв. Не бива да започват сериозни отношения с Дева, Овен и Близнаци.

ЛЪВ
Великодушни, уверени, динамични, умни, това са само част от качествата на Лъва. И той имат нужда често да му се напомня, че е неповторим. И в никакъв случай не бива да се опитваш да го променяш, дори да те дразни прекалената му самоувереност.

Пасват си чудесно с Близнаци, Дева, Везни и Стрелец. С малко повече усилия нещата може и да се получат с Рак и Скорпион, стига обаче Скорпионът да потиска ревността си. Нещастна ще е връзката с Овен, Водолей и Козирог.

ДЕВА
Макар често самотни, Девите са много умни и находчиви личности. Те имат нужда от някой, който да застане на тяхното ниво по интелект и да ги стимулира. Освен това постоянно се тревожат за нещо, така че жената до тях трябва да бъде дипломатична, търпелива и да действа с правилен подход. И най-важното – да е с ясни принципи, последователни действия и добра хигиена!

Хубава връзка ще имат с Лъв, Козирог и Телец, но с Телците ще са нужни малко повече усилия. С Овен шансовете са петдесет на петдесет, зависи от това дали Девата ще успее да щприеме импулсивността му. Лоша ще е връзката им с Везни, Рак и Стрелец.

Очаквайте продължение….

Източник: списание Story