Партньори

5
Добави коментар
wegobg
wegobg

Партньори

Помощ и справки:

Трябва ли да се регистрирам в wego.bg? Каква е цената за добавяне в wego.bg? Кога ще бъде публикувана обявата? Защо обявата ми не е публикувана? Защо трябва да напиша уникално описание? Как са подредени обявите в wego.bg? Как може обява да се показва по-напред? Как да рекламирам в wego.bg? Как да стана партньор на wego.bg? Как да изпратя предложение на wego.bg? Как да се свържа с администратора на Wego?

Администрация и управление:

Как да редактирам профила си? Как да добавя обява в wego.bg? Как да редактирам обява? Как да добавя обекта на картата? Как да кача видео от компютъра си? Как да добавя оферта към обект? Как да добавя обява за работа към обект? Как да добавя събитие към обект? Как да добавя новина към обект? Как да изтрия обява? Как да добавя коментар? Как да редактирам коментар? Как да изтрия коментар? Как да направя резервация? Как ще получавам резервации?

Публикуване на VIP обяви:

VIP обява в „Настаняване“ VIP обява в „Заведения“ VIP обява в „Транспорт“ VIP обява в „Здраве и красота“ VIP обява в „Агенции“ VIP обява в „Оферти“ VIP обява в „Работа“ VIP обява в „Събития“ VIP обява в „Новини“ VIP обява в „Пътеводител“