Ситопечат на тениски, щампиране на тениски, продажба на едро и дребно

50
Добави коментар

Изработваме тениски с рекламни надписи. Печат върху тениски – ситопечат, видеофлекс, флок, щампи и бродерия. Рекламни тениски на цени без конкуренция. Тениски на едро и дребно с онлайн поръчки и кратки срокове за изпълнение. Тениски на склад в София. Работим с цялата страна.
Изработка на рекламни тениски – печат върху тениски

Изпълняваме поръчки за рекламни тениски с фирмен или друг надпис и лого. Изработваме дизайн на щампи за тениски.Методи за надписване на рекламни тениски:
СИТОПЕЧАТ НА РЕКЛАМНИ ТЕНИСКИ
Цената за ситопечат на рекламни тениски се определя в зависимост от цветността на надписите и логата, както и размера, в който трябва да бъдат отпечатани. Важно при изпращане на запитвания е да изпратите и файла за печат с уточнение за размерите, за да калкулираме с точност крайната сума за изработка на рекламните Ви тениски.

ЩАМПИ НА ТЕНИСКИ ЧРЕЗ ФЛОК И ВИДЕОФЛЕКС
Изработката на рекламни тениски със щампи чрез флок или видеофлекс технологии е подходяща  за малки тиражи рекламни тениски. При щамповане на рекламни тениски чрез видеофлекс, изходния файл може да бъде дори и в .jpg формат, докато при флок технологията – печат на тениски в един цвят – е задължително изходният файл да бъде изготвен в „криви“ /работен файл/.

БРОДЕРИЯ НА ЛОГО И НАДПИС
Приемат се поръчки за бродерия върху всички рекламни материали, които можете да изберете по каталог. Бродерия на външни артикули се приема само при техническа възможност и с евентуално оскъпяване. Цената за бродерия се изчислява строго индивидуално в зависимост от конкретният надпис и желаният размер. За цена моля изпратете логото и/или евентуално текста и уточнете размера, в който желаете да бъде бродиран, артикула и бройките.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА РЕКЛАМНИ ТЕНИСКИ
Можете да изпращате Вашите запитвания на адрес [email protected]Важно е да знаете, че за да калкулираме с точност цената на Вашата поръчка за рекламни тениски с надпис и лого е необходимо да уточните в запитването си следното:

Вид артикули за брандиране /тениски, шапки, суитчери и др./
Размери и цвят на желаният артикул – по каталог
Тираж
Прикачен файл – лого и надпис /векторен файл/
Уточнение за размерите, в които ще се брандират избраните артикули
Име на фирма, лице и телефон за контакт на подателя на запитването