Най-популярните животни в социалните мрежи (Инфографика)

2
Добави коментар

След като вече ви запознахме с Yummypets – социалната мрежа за домашни любимци,  сега е ред да обърнем внимание малко и на най-популярните животни в традиционните социални мрежи.

Изключително забавна инфографика на Edgere ни показва няколко любопитни факта за най-известните животни, които “обитават”  Twitter, YouTube, Tumblr и разбира се Facebook.

Кучето @Boo, което прилича на мече има профили от 2009 година.. Към момента пухкавото животинче има над 7 600 последователи във Twitter и над 6,8 милиона фена във Facebook, повече дори от Will.I.AM от Black Eyed Peace. @Sockington е обикновено черно-бяло коте, което се е разположило предимно в Twitter с над 1,3 милионна последователи там. Пол Макарни е с 1,2. Идва ред на един нетипичен домашен любимец – египетската кобра @Broonsoxcobra, която е избягала от зоопарка за да забавлява над 190 000 потребителя в Twitter. И разбира се ще завършим с котето-феномен Grumpy Cat. Винаги намръщено със сериозен и зловещ вид, вирусният ефект на снимките с него е винаги зашеметяващ. С над 1 милион последователи и над 1 милион фенове е съответно в Twitter и Facebook тази котка бързо носи дивиденти за стопаните си.

Може да разгледате и други от представители на животинския свят показани на инфографиката, както и причините, защо светът на социалните мрежи толкова много обича животните.

Независимо дали възприемаме постоянно снимките от официални профили на животни, трябва да се примирим, че те са част и от нашия социално-медиен свят, но признайте си с тях определено е по-забавно и весело.

 

 снимки: boothedog.net, grumpycats.com , pilamagazine.com

Теми: FacebookPetsTumblrTwitterYouTubeYummypetsинфографика

Facebook

Google+

Twitter

Меломан.
Football nerd.
Social geek.
Scene Boy – обичам музиката на живо.
И други определения съм чувал за мен, но те не са важни 🙂
Старая се да живея екологично и да мисля положително. Обичам да чета и да пиша разкази. Това е май засега.