Най-скъпите годежни пръстени в Холивуд – Edna.bg

0
Добави коментар

Снимка:
Getty/Images

Сложете си слънчевите очила преди да прочетете този материал, защото следващите годежни бижута наистина ще ви заслепят.

Годежният пръстен е сантиментален подарък за всяка дама. Когато обаче с него бихте могли да си купите имение на плажа или малък остров, той се превръща в още по-специално украшение.

Кои известни личности са собствениците на точно такива накити? Разберете сега.

Бионсе и Джей Зи имат Edna от най-стабилните връзки в света на шоубизнеса. Рапърът е толкова пленен и увлечен по поп дивата, че поставя на безименния й пръст 20-каратов годежен пръстен, изработка на Лорейн Шварц, на стойност 5 милиона щатски долара!

Събитието нямаше как да остане скрито за медиите, защото това бижу засенчва дори и слънцето, а при пряк контакт с очите може и да ви заслепи!

Доналд Тръмп определено е мъж, който знае как да убеди Edna жена да му пристане. Пръстенът, който дава на третата си подред избраница Мелания, е по-скъп от годежните бижута на предните му две бивши съпруги взети заедно.

Мелания Тръмп

Бионсе Ноулс

Факт е, че всичко е възможно, когато има намесен 15-каратов изумруден диамант, костващ “скромната” сума от 2 млн. щатски долара!

Из Холивуд се носят слухове, че годежният пръстен на Марая Кери, подарен й от настоящия й вече съпруг Ник Кенън, всъщност е купен с нейни собствени пари, а стойността му възлиза на 2,5 млн. щ. д.

Това обаче не от такова голямо значение, предвид уникалната дизайнерската изработка на бижуто – модел на Джейкъб Арабо, с розов диамант в центъра, аранжиран с 58 малки розови диаманти, които го заобикалят.

Някога Дженифър Лопез имаше бурна връзка с Бен Афлек. Е, до брак така и не се стигна, но пък от годежа за спомен остана един красив накит – 6-каратово бижу с инкрустиран рядък розов диамант на цена 1,2 млн. долара.

Дженифър Лопес

Марая Кери

Макар драматичната раздяла и последвалия развод на “отчаяната съпруга” Ева Лонгория и баскетболиста Тони Паркър, някога тяхната любов е била безупречна и щастлива. Доказателство за това е 5-каратовият изумруден диамантен пръстен от бяло злато на френския бижутер Джин Дюсет, струващ 800 хил. щ. д.

Денис Ричардс и Чарли Шийн отдавна не са двойка, но явно преди известният актьор да има проблеми с агресията, алкохола и наркотиците, е бил и непоправим романтик.

Сърцето на сексапилното момиче на Бонд е спечелено с 4,3-каратов жълт диамант в допълнение от още 100 по-малки диаманта. Стойността на този годежен разкош е 500 хил. долара.

Денис Ричардс

Ева Лонгория

Единственият начин да се сдобиете и вие с подобен годежен дар е да успеете да озаптите някой чаровен холивудски ерген… като Джордж Клуни например! Но както знаем това не е никак лека задача и все още никоя не е успяла да го направи! Но не се отказвайте, винаги има начин.

Само не забравяйте, че най-важното при годежните пръстени не е тяхната стойност, а всичко онова, което следва в бъдещия съвместен живот, малко след като диамантът заблести  на безименния ви пръст.