Ужасяващи снимки от катастрофата край Елин Пелин!

14
Добави коментар

Ужасяващи кадри от тежката катастрофа край Елин Пелин, която отне живота на петима младежи, разпространи агенция „Блиц”. Колата е смачкана до неузнаваемост, а частите й са разпръснати по цялото поле.

„Не вярвам да са били пияни”, коментира директорката на училището, където учели загиналите. По думите й, и петимата били изключително възпитани и добри деца. „Всички са отличници”, коментира през сълзи жената.

Сигнал за тежкия пътен инцидент е подаден малко след 6.30 часа тази сутрин от случаен минувач. На мястото на катастрофата веднага пристигат медицински екипи, но за съжаление само за да констатират смъртта на загиналите.

В непосредствена близост до колата е намерен трупа на куче. Това навява разследващите на мисълта, че кучето е изскочило внезапно на пътя, шофьорът е загубил управление над BMW-то, автомобилът се е преобърнал няколко пъти и се забил в бетонен блок. Първоначалните предложения са, че младежите искали да изпробват мощността на скъпия автомобил. При направения оглед стрелката на километража е сочела 210 километра. „Тепърва предстои да се изяснява, дали автомобилът се е движил с толкова или става въпрос за повреда вследствие на удара”, заявиха разследващите.

При кървавия екшън в Елин Пелин живота си загубиха момиче на 15 години и четирима младежи на възраст между 18 и 21 години.