Алкохол и наркотици са причинили смъртта на Кори Монтейт

16
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Холивудският актьор Кори Монтейт, който беше открит мъртъв в хотелска стая в събота, е починал от интоксикация в резултат на употребата на хероин и алкохол.

Харесай страницата ни във Facebook

Това е заключението на патолозите след извършената във вторник аутопсия.

Направените тестове са дали положителни проби за хероин и алкохол, но няма доказателства, че Монтейт е взел свръхдоза от наркотика. В хода на разследването е установено, че Кори е бил сам, когато е починал.

Тримата приятели, с които актьорът прекарал предишната вечер, са били разпитани от полицията и са оказали пълно съдействие.

Разследването по случая продължава и тепърва ще се разбере как точно е прекарал последните си часове звездата от хитовия сериал „Клуб Веселие“ („Glee“).

Както Меломан.бг вече писа, Кори Монтeйт, който изигра ролята на Фин Хъдсън в мюзикъла на телевизия Fox, беше открит мъртъв в събота в хотелската си стая във Ванкувър, Канада. Служители на хотела открили тялото му по-късно през деня, когато трябвало да освободи стаята.

През април 31-годишният канадец излезе от рехабилитационна клиника, където се бореше със зависимостта си към наркотични вещества. Кори беше приет в клиниката в началото на годината. За първи път актьорът потърси помощ заради наркотиците още на 19-годишна възраст.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It