Avionaut JET столче за кола 0-13 кг светло синьо

1
Добави коментар

JET беше създаден с мисълта за детското тяло и ежедневната употреба, правейки пътуването на родителите с децата много лесно. Седалката е много гъвкава и лесно и точно се приспособява към размера и теглото на детето, осигурявайки му комфортно място за пътуване.

 

Специален сенник Регулиращият се сенник предпазва  деликатната кожа на Вашето дете от слънцето и вятъра. Той е много полезен, когато пренасяте детето си от дома до колата. Когато не Ви е необходим, сенникът се прибира дискретно в специален джоб в горната част на кошчето.

 

Лесен достъп Специални обезопасителни колани улесняват поставянето на детето в седалката.

 

Амортисьори Полистиролните подложки абсорбират вибрациите по време на пътуването

 

Регулиране на подглавника Регулиращият се подглавник Ви позволява да промените височината му и се адаптира според размера на Вашето дете. В същото време поддържа главата и дава възможност за комфортна почивка.

 

Сменяеми подложки Сменяемите подложки са направени от дишаща материя и осигуряват оптимална циркулация на въздуха. Те могат да се перат и сменяват.

 

Удобна дръжка Регулируема в 4 позиции удобна дръжка за носене на седалката.

 

Лесен монтаж в колата Правилен и бърз монтаж на столчето в автомобила с помощта на интуитивната система за поставяне на коланите. Опционално се предлага ISOFIX база за столчето, която можете да видите ТУК.

 

Гаранция: 24 месеца