Михаела Лашова е новият изпълнителен директор на Forton

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Михаела Лашова е новият изпълнителен директор на консултантската компания за недвижими имоти Forton, която е партньор на международната фирма Cushman & Wakafield за България и Македония, съобщиха от компанията.

Новият изпълнителен директор на Forton се присъединява към компанията през 2008 г. като мениджър на отдел „Капиталови пазари”. От 2009 г. Михаела Лашова ръководи и отдел „Консултиране”, като активно участва в разработката и приложението на услугите по изготвяне на стратегии за оптимизиране разходите за клонови мрежи. През 2010 г. е приета за партньор в компанията с отговорности към развитието на бизнеса, формулирането и предоставянето на комплексни услуги.

Новият изпълнителен директор на Forton е бакалавър по финанси от Илинойския университет в Чикаго (University of Illinois at Chicago) и магистър по финансов мениджмънт от Сити Юнивърсити, Сиатъл (City University – Seattle, Washington).

Преди присъединяването си към Forton, Михаела Лашова заема ръководни позиции във финансовия сектор – първоначално в „ХВБ Хеброс лизинг”, а в последствие „УниКредит лизинг”. От 2010 г. е член на Royal Institution of Chartered Surveyors (Кралски институт на линцензираните експерти по недвижими имоти). И в момента е първият и единствен лицензиран от организацията оценител в България. 

Етикети:

Forton | нов изпълнителен директор | Михаела Лашова