МЕТАЛНИ ВХОДНИ ВРАТИ, БЛИНДИРАНИ ВРАТИ – Гаражни врати, Автоматика за врати, Плъзгащи врати, Бронирани врати, Противопожарни…

1
Добави коментар
joao1
joao1

ЕКСПРЕСНА ИЗРАБОТКА САМО
ЗА 3 ДНИ – БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ!

Фирма АР ДЕКО е създадена през 2005 г. с цел да задоволи нестандартното търсене на метални, блиндирани врати от висок клас. Фирмата разполага със собствена производствена база и екип от висококвалифицирани специалисти в областта на металообработването и изработането на блиндирани врати, метални врати, гаражни врати, автоматика за врати, плъзгащи врати, бронирани врати, противопожарни врати, дворни врати и огради. Богатият опит който сме натрупали, в процеса на работата ни с нашите фирми дистрибутори и съвместната ни работа с водещи ключарски фирми членове на Националния съюз на ключарите във България и Националната занаятчийска камара, ни дават самочувствието на лидер в производството на врати от най – висок клас. Всяка врата се произвежда според отвора, конкретиката и желанието на клиента, като се взимат под внимание всички специфики.

Трябва да направим разлика между некачествените чуждестранни продукти, които заливат пазара и качественото българско производство!

Метални врати
Блиндирани врати
Гаражни врати
Автоматика за врати
Плъзгащи врати
Бронирани врати
Противопожарни врати
Дворни врати
Огради
Електронни брави

 

 

 

 ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА, ПРОФЕСИОНАЛИЗМА И ТРАДИЦИИТЕ В МЕТАЛООБРАБОТВАНЕТО – ИЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРСКОТО!