Изхвърлят Парис Хилтън от яхта в Кан

9
Добави коментар

Хотелската наследница Парис Хилтън била изхвърлена от частно парти на яхта заради неприлично поведение. И по-точно, защото заедно с гаджето й Дъг Рейнхарт правили секс в тоалетната. 

Парис се оказала на купона по покана от съпруга на Елтън Джон, Дейвид. Той я срещнал в хотела, в който били отседнали и решил, че би било добра идея да покани Хилтън на яхтеното парти организирано от негови приятели. Естествено, популярната с купонджийския си нрав блондинка веднага се съгласила. 

Плановете на Дейвид обаче явно не минали по план:

„Веднага щом Парис се качи на яхтата, тя се нахвърли страстно да целува Дъг. Всички присъстващи започнаха да коментират, колко неприлично е поведението им, но на Парис явно не й пукаше особено“, разказал свидетел на събитието:

„В един момента тя завлече навътре гаджето си. Двамата се надяваха на усамотение, където да могат да се впуснат в страстни игри. Това обаче не се случи, защото ги хванаха на „мастопрестъплението“. Дейвид ги видя, а капитанът на яхтата побесня и веднага ги изхвърли. Това предизвика бурни възгласи в останалите гости.“