Претендентките за Мис България 2013 » Кой кой е?

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Тази година проектът „Мис България“ разбива и най-смелите представи за конкурс за красота. За първи път претендентките за короната ще бъдат изолирани от външния свят за месец в специално имение. 18-те момичета ще общуват единствено помежду си и с менторите си – Жени Калканджиева, Ваня Пенева (Мис България 2011) и Евгени Минчев.

Красавиците ще бъдат подлагани на различни изпитания, които ще помогнат на зрителите да определят коя е най-достойна за Короната. Всеки петък ще има момичета, номинирани за изгонване, а във вторник някоя от тях ще напуска имението. Водещи на риалитито ще бъдат певицата Камелия и „Къртицата“ Кирил Ефремов.

Мис България 2013 ще бъде избрана на 17 август чрез зрителски вот. Вижте претендентките и дайте своя вот за любимката си:

АДРИАНА АНДРЕЕВА ПЪРВАНОВА

Височина: 170 см; Гр. обиколка: 87 см; Талия: 65 см; Ханш: 94 см; Тегло: 56 кг. Адриана е на 23 години, от гр. София, стюардеса. Въпреки че работата й е високо в небето, тя не живее в облаците, а е здраво стъпила на земята. Гордее се със своето милосърдие и състрадание, а голямата й мечта е да открие себе си, защото мисли, че това ще я направи щастлива. Би искала да работи за промяна в Закона за осиновяването на деца. Определя се като леко разхвърляна. Дали това ще й попречи в отношенията с останалите момичета, предстои да разберем.

АШУАК ШАУКИ ДОЛАТ

Височина: 171 см; Гр. Обиколка: 80 см; Талия: 56 см.; ханш: 81 см. Тегло: 45 кг. Екзотиката в името и външността й идва от нейния баща, който е от Йемен. Според Ашли, както я наричат приятелите, най-големият й талант е способността ѝ да се вижда отстрани и винаги да си дава обективна самооценка. 21-годишната танцьорка от София мечтае хората да бъдат малко по-добри и да живеят живота си, вместо да се оставят той да ги подминава. В този сезон на предаването, Ашли ще се опита да докаже, че позитивизмът може да бъде верен спътник по пътя към победата.

БОРЯНА ДЕЧКОВА НАЗЪРОВА

Височина: 167 см; Гр. Обиколка: 87 см; Талия: 68 см; Ханш: 89 см; Тегло: 53 кг. На 20 години. Като една истинска красавица от Казанлък, Боряна успява да извоюва второ място в конкурса Царица Роза 2011. Детската й мечта е да стане пожарникар като баща си. Тренира бокс и мрази женските разговори за гримове и прически. Определя се като мъжко момиче. Освен това умее да рисува и мечтае да учи актьорско майсторство. За нея следващата Мис България трябва да притежава съвкупност от грация, интелект и желание за развитие.

ВАНЯ ИЛКОВА ПОПЧЕВА

Височина: 173 см; Гр. обиколка: 88 см; Талия: 60 см; Ханш: 91 см; Тегло: 56 кг. 19-годишната Ваня от Пловдив мечтае един ден да се превърне в известен модел. Също като майка си, която умира, когато Ваня е едва 3-годишна. В памет на майка си тя се амбицира да спечели конкурса и да преодолее тежката семейна трагедия. Тренирала е волейбол и в себе си най-много цени упоритостта. Извоювала е трето място в конкурса „Най-добър млад барман на България“ и мисли, че следващата Кралица на Красотата в България трябва да е лъчезарна, чаровна и забавна.

ВЕЛИНА ГЕОРГИЕВА УЗУНОВА

Височина: 176,5 см; Гр. обиколка: 85 см; Талия: 66 см; Ханш: 92 см; Тегло: 61 кг. 18-годишната „Мис Югозападна България“ Велина е от Сандански, но от една година живее в София, където следва висше образование. Също така гордо заема шесто място в конкурса „Princess of the Seventh Continent”. Приема „Мис България“ 2013 като предизвикателство, което ще й помогне да постигне голямата си мечта – един ден да носи големите крила на „Victoria’s Secret” . За себе си твърди, че е комуникативна и разбираща. Любопитна подробност е, че фолкпевицата Райна е нейна много близка приятелка.

ВЕРОНИКА ЛЮБОМИРОВА ЛАНЧЕВА и МОНИКА ЛЮБОМИРОВА ЛАНЧЕВА

Вероника: Височина: 163 см; Гр. Обиколка: 84 см; Талия: 64 см; Ханш: 84 см; Тегло: 47 кг

Моника: Височина: 162 см; Гр. Обиколка: 88 см; Талия: 62 см; Ханш: 82 см; Тегло: 47 кг

Родом от Русе, чаровните 21-годишни близначки Вероника и Моника мечтаят да помагат на деца в неравностойно положение. Твърдят, че не се задоволяват с малко: след подгласничеството на Вероника в конкурса “Best Erotic Model 2012”, „Мис България“ е следващата стъпка към постигането на целите им.

ВИЛИ РУМЕНОВА СТОЯНОВА

Височина: 167см; Гр. Обиколка: 85 см; Талия: 57 см; Ханш: 87 см; Тегло: 49 кг. Според Вили следващата Мис България трябва да е естествена, уверена и чаровна – качества, които тя най-вероятно е придобила през единадесетте години усилени тренировки по художествена гимнастика. Вили е момичето, заради което състезателят Ангел Караньотов влиза с мотор в мола. В момента Вили и Ангел не са заедно. След раздялата им Вили се отказва от художествената гимнастика. Въпреки крехките си 17 години, красавицата от София твърди, че е готова да носи тежката корона на славата. Мечтае да бъде актриса.

ДАНИЕЛА ДИНКОВА НЕДЕЛЧЕВА

Височина: 170 см; Гр. обиколка: 83 см; Талия: 59 см; Ханш: 90 см; Тегло: 49,6 кг. Дани е на 23 години. От Бургас, но е живяла 4 години в София. Носителка е на две бакалавърски степени – „Дизайн“ и „Бизнес администрация“ и се гордее със своите човечност и одухотвореност. Мечтае да повлияе на мисленето на българите в позитивна насока. Според нея новата Мис България трябва да притежава комбинация от духовна, емоционална и физическа красота. Красавицата казва за себе си, че не е добре приета в женските компании, защото не обича клюките.

ДЖУЛИЯ ДАНАИЛОВА СТОЯНОВА

Височина: 175 см; Гр. Обиколка: 91 см; Талия: 67 см; Ханш: 95 см. Тегло: 64 кг. Запознайте се с настоящата носителка на титлата Мис Пловдив 2013! Макар да е само на 17 години, Джулия вече мечтае за собствена клиника по неврохирургия. Като една истинска Мис, Джулия има зад гърба си дългогодишен опит с благотворителни кампании за деца, лишени от родителски грижи.

ЕМЕЛ НЕВЕНОВА ЙОВЧЕВА

Височина: 169 см; гр. обиколка: 82 см; Талия: 58 см; Ханш: 91 см; Тегло: 51 кг. Тя е на 22 г., родом от Кърджали. До 10-годишна възраст е живяла в Измир, Турция. В момента следва „Авиация“ в Техническия университет в София и притежава афинитет към математическите науки. Интересува се от хуманитарните проблеми и дори е участвала в каузи на ООН. Смята, че организираността и мобилизираността са нейните най-силни качества.

ЗВЕЗДЕЛИНА ИВАНОВА ИВАНОВА

Височина: 180 см; Гр. обиколка: 93 ; Талия: 62 ; Ханш: 90; Тегло: 59 кг. 24-годишната варненка вече е носител на редица титли като „Best Model of Bulgaria 2005” и “Best Model of Europe”. Името й бе забъркано в няколко скандала с известни българи. Сексапилната брюнетка се гордее със силната си памет, амбиция и образование – тя е икономист, специалност „Финанси“. Спортува активно. Мечтае да обиколи целия свят и смята, че има всички необходими качества да се яви и да спечели конкурса „Мис България“.

ИНГРИД ПЕТРОВА ЦВЕТКОВА

Височина: 167 см; Гр. обиколка: 90 см; Талия: 61 см; Ханш: 92 см; Тегло: 57 кг. Ингрид е на 18 години, от София, но е живяла и в Словакия. Тази година става „Мис Абитуриентка“. Тринадесетте години тренировки по художествена гимнастика са й дали възможност да участва във важни състезания и турнири, които определя като най-голямото предизвикателство, пред което се е изправяла досега. Напуска спортната зала, заради наднормено за една гимнастичка тегло. Гордее се с външността си и мечтае да работи за намаляването на глада в третия свят.

МЕЛИСА СТЕФАНОВА БЪЧВАРОВА

Височина: 185 см; Гр. обиколка: 90 см; Талия: 68 см; Ханш: 92 см; Тегло: 59 кг. Мелиса е на 19 години от София, но от една година живее и учи в „Стопанска Академия Д. А. Ценов“ гр. Свищов, където става втора подгласничка на „Мис Академия“ 2013. Участва в конкурса „Мис България“ , за да покаже на себе си колко далеч може да стигне с желание и труд и ако има шанс, би подкрепила борбата с анорексията. За нея всеки ден е предизвикателство и смята, че животът е пълен с изненади! Мелиса е сред най-емоционалните участнички в конкурса.

МИГЛЕНА ВЕНЕЛИНОВА ХРИСТОВА

Височина:166 см; талия: 58 см; Гр. Обиколка: 86 см; ханш: 86 см. Тегло: 44 кг. Родом от Видин, Миглена живее от години в София. Тя е на 30 години и твърди, че с времето нейните мечти са останали на заден план, отстъпвайки по важност на бъдещето на сина й. Смята, че Мис България трябва да е лъчезарна, красива и добър човек, тъй като ще бъде модел за подражание. Преди години Миглена е била попфолкпевица с псевдоним Никол.

НАНСИ НИКОЛАЕВА КАРАБОЙЧЕВА

Височина: 170 см; Гр. Обиколка: 90 см. Талия: 67 см; Хнаш: 90 см; Тегло: 56 кг. Нанси е от от село Юнаците, област Пазарджик. 20 – годишната студентка по „Информатика и Статистика“ в УНСС цени в себе си най-вече дисциплината, вероятно резултат от дългогодишните тренировки по волейбол. Приятелка е на волейболния ни национал Добромир Димитров. Обича да рисува карикатури и мечтае да обиколи света. Участва в Мис България, защото е трамплин към успеха. Би желала да участва в каузи, свързани с развитието на българския спорт. Дали една изящна миска е способна да се справи и с това? Отговорът предстои.

ПЕНКА МАРИНОВА ГЕОРГИЕВА

Височина: 166 см; Гр. Обиколка: 81 см; Талия: 56 см; Ханш: 81 см; Тегло: 41 кг. 19-годишната талантлива ориенталска танцьорка от Ботевград се решава да участва в конкурса „Мис България 2013 г.“ заради тръпката от съревнованието. Не харесва самонадеяни хора, въпреки че определя себе си като такава и мечтае за собствен дом. Работила е като чистачка на тоалетни и помощничка в рибен магазин. Не се срамува от произхода си. Признава си, че има „спонсор“, който материализира всичките й капризи. Пенка смята себе си за най-достойната претендентка за титлата.

ФРАНСИН КАГАЛЕ КАТУНГА

Височина: 179,5 см; талия: 65 см; Гр. Обиколка: 88 см; ханш: 95 см. Тегло: 55 кг. На 21 години от София. Описва се като свежа, жизнена и артистична. Сред многото й таланти са пеенето и рисуването, а танцът се е превърнал и в нейна професия. През 2013 Франсин ще се опита да докаже, че притежава нужните според нея възпитание, култура и щипка морал, за да носи гордо короната на Мис България.

[polldaddy poll=7258727]