За какво лъжат жените?

1
Добави коментар

Всяка жена има своите женски тайни, а стремежът да ги запазят само за себе си ги тласка към безброй лъжи. Ето кои са най-честите лъжи, които изричат жените.

За какво лъжат жените?

Жените по природа са суетни, но суетата им понякога стига до такива размери, че се превръща в едно от най-честите основания жените да лъжат.  Като се започне от килограмите и се стигне до възрастта, незнайно как жените си остават все на 30, с перфектни мерки и побиращи се в размер XS или S. Всъшност дори модната индустрия е главен съучастник в женските лъжи, тъй като производителите на облекла умишлено намаляват размера на дрехите, за да прикрият факта, че жените са станали малко по-дебели в сравнение с преди 10-20 години. Може би тогава, когато  еталонът за красота престанат да бъдат само слабите и млади момичета, женските лъжи по този въпрос може и да престанат.

За какво още лъжат жените? Няма как да пропуснем сексуалната тема. Докато мъжете лъжат за броя на половинките си, завишавайки малко бройката, то жените я занижават, за да не изглеждат в очите на другите като развратни, лесни и т.н. А най-честата секс лъжа на жените е всъщност симулирането на оргазъм. Но стремейки се да не наранят мъжа до себе си, те не помагат нито на него, нито на себе си, нито на качеството на сексуалния им живот. 

И съвсем не е лъжа твърдението, че колкото повече жените лъжат по този въпрос, толкова по-незадоволени ще се чувстват. Така че, дами, по-добре спрете с тази лъжа и си признайте, че не сте достигнали заветното “О”.

Симулиран оргазъм – за и против? >>>

На емоционално ниво жените са също изкусни лъжкини. Често зад думите им стои не точно буквален смисъл. Така че, ако жена каже, че ви мрази, може би има предвид точно обратното. А, ако твърди, че всичко е наред, знайте, че всъщност в женският й свят е пълен хаос. Лъжите на емоционално ниво, обаче, често са неосъзнати, изречени в резултат на инстинкт за самосъхранение, така че не се сърдете, ако най-добрата приятелка ви излъже какво чувства и мисли. 

Любопитно:Женски речник – какво казваме, а какво мислим? >>> Мъжки речник – какво казват мъжете, а какво си мислят? >>> 

А понеже всяка втора жена е с диагноза Chopaholic, сред първите места в класацията за най-честите лъжи попада и тази за броя и цената на дрешките и обувките след поредния шопинг маратон.

22.07.2013/Ели Йорданова