Нова машина за директен печат върху текстил в България

2
Добави коментар
maznio007
maznio007

Нова машина за директен печат върху текстил в България

Понеделник, 22 Юли 2013 ( прочетена 12503 пъти)

От повече от месец във Уизъл ООД работи нов принтер за директен печат върху текстил, Kornit Storm II.

Печатната технологията на Kornit е една от най-ефективните като цена и производителност за печат върху тъмен и светъл текстил. Мастилата са водно базирани, екологични са и са сертифицирани за печат върху детски и бебешки облекла. С мастилата на Kornit можете да реализирате много широка цветова гама, освен това отпечатъка е устойчив на пране.

Впечатляващи са и производствените възможности за печат, които могат да достигат с  Kornit Storm II. От 76 цветни до 200 бели тениски на час.  Дигиталната машина печата до 40х50см, като се предвижда да се разшири до максималните за машината 50х70см (XXL или парчета плат). 

Kornit Storm II може да бъде използван не само за печат върху тениски, но и за други текстилни продукти, включително реализация на различни дизайнерски решения, детски облекла и др. За текстилния принтер не е проблем и печат на облекла с вече зашити джобове и ципове.

Уизъл ООД разполагат и с тунелна сушилня, която дава възможност поръчките да бъдат изпълнени в много кратки срокове. Ако сте краен клиент или рекламна агенция, от Уизъл могат да Ви предложат както печат на единични бройки, така бързо изпълнение на тиражи.  За улеснение на крайните потребители, можете да изберете готова щампа от каталог.

Повече можете да видите и поръчате на сайта www.teniskata.eu на Уизъл ООД или тяхната Facebook страница.

Уизъл ООД гр. София

бул. Цариградско шосе 105 (до зала АРМЕЕЦ)

Тел.: 0885/ 004 655 Тел.: 0878/ 516 155 Тел.: 0885/ 004 525  Профил на Уизъл ООД в Полиграфия Инфо

Вижте още за Kornit Storm II 

  отпечатай