ВИДЕО: Най-скъпото на Comic-Con 2013

2
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Comic-Con в Сан Диего е меката на нърдовете и гийковете, на киноманите, на геймърите, на любителите на комикси. Най-голямото международно мултижанрово събитие в света – Comic-Con е четиридневен парад на съвременната развлекателна индустрия във всичките ѝ измерения.

Тази година конвенцията се проведе между 18 и 21 юли и събра хиляди посетители от цял свят. Феновете на различните развлекателни жанрове имаха възможността да се срещнат със своите любими герои, персонажи и дори да се превъплътят в тях под формата на косплей, да се потопят във фантастичните вселени, за които бленуват, когато над тях не тегне прокобата на сивото ежедневие.

Съвсем естествено, събитието бе обагрено от десетки щандове, осеяни с различни продукти – нови джаджи, фен артикули и прочие. Почти всекиму е известно, че някои от тези продукти могат да струват безбожно много пари, но колко точно струва най-скъпият артикул на Comic-Con 2013 и още по-важното, какъв е той?

Точно на този въпрос ни отговаря очарователната Кара Санта Мария от Wired, която прави репортаж по темата за най-скъпите артикули на Comic-Con. В симпатична тениска на Супермен мацката обикаля от щанд на щанд, за да ни покаже от скъпи по-скъпи джиджавки, някои от които със сигурност не бихме възразили да притежаваме. Кое колко струва обаче, ще разберете във видеото: