Юнакът на Кейт Мидълтън се оказа истинска златна мина

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Юнакът на Кейт Мидълтън се оказа истинска златна мина

Кейт Мидълтън роди момченце и около 400 милиона долара икономически стимули

Нацията луднала по кралското бебе буквално се бе побъркала по залозите – пол, дата на раждане, тегло, име и всичко свързано с престолонаследника. Е бебето вече е тук (ПОДРОБНОСТИ ЗА РАЖДАНЕТО НА КЕЙТ МИДЪЛТЪН) и залозите уж приключиха с това – момченце се роди на 22 юли и тежи 3,800 кг. Да, ама с това не свършва всичко – името на бебето все още не е известно и тъй като херцогинята и принцът си имат момче, името фаворит Александра отпада. Залозите продължават. Милиони са се завъртяли през букмейкърските къщи и все още продължават да пълнят касите им.

Официалната прокламация

А кралското бебе се оказа истинска златна мина за британската икономика. Херцогинята на Кембридж, освен син на съпруга си Уилям, роди и около 400 милиона долара икономически стимули, предадоха от БЛИЦ.
Напрегнатото и сякаш безкрайно чакане на кралското бебе бе оценено на над 380 милиона долара приходи за британската икономика. Най-вървежни ще са сувенирите и всякакви джунджурийки, които ще напомнят или ще запечатат по някакъв начин едно от най-запомнящите се раждания.

Комични кадри заляха мрежата

А за тези от вас, на които вече им е писнало да четат за бременната Кейт Мидълтън и епическото й раждане, сякаш други жени не раждат, сме публикували най-смешните колажи и „първите снимки“ на кралското бебе и родителите му. Посмейте се!

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: