София Борисова облича Йордана Димитрова за Мисис Вселена 2013 » Кой кой е?

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

След броени дни Мисис България 2012 Йордана Димитрова заминава за световния конкурс Мисис Вселена, който ще се проведе на Карибите. Дизайнерката София Борисова, която е и носител на престижния приз „Златна игла 2013“ завършва тоалетите, с които тя ще представи страната ни. Програмата на участничките е наситена с мероприятия и изисква спазване на дрес код. Предстоят благотворителни събития, среща с министъра на туризма и парламента, модно шоу, форум „Срещу домашното насилие“ и Гала вечер.

Дизайнерката на Романтика Фешън предостави едни от най-ексклузивните си тоалети за официалната фотосесия, с която Йордана ще презентира България на международния конкурс.

„За мен е удоволствие да се грижа за стайлинга на г-жа Димитрова, която освен красива жена, е активна бизнес дама и грижовна майка. За фотосесията подбрахме тоалети, които да подчертават нейната красота чрез комбинация от провокация и мода. Роклите са феерични, нежни, но в наситени цветове – червено, черно, зелено, което им придава класа и изразителност. Проявихме доза дързост и включихме романтична къса рокля в бледо-зелен цвят, която се откроява със свежест и уникалност“, заяви родната топ-дизайнерка.

Фотосесията завършва с прекрасна сватбена рокля, която се открои по време на юбилейното ревю „20 години Romantika Fashion“ и пренесе присъстващите в един от най-красивите мигове за една жена – сватбата. Роклята е изключително женствена и царствена – в снежно бял цвят, обсипана с множество нежни цветя в свят сьомга и кристали.

Представените тоалети са от последната колекция „LIMITED EDITION 2013 BY SOFIA BORISOVA“. Фотосесията е заснета в професионалното студио на Ивайло Станев, коафьор е Борислав Сапунджиев, който работи в Милано за Fashion Week, а гримьор Цецо Андреев.

Вече стартира и международно интернет гласуване за Мисис Вселена 2013. Можете да подкрепите българската ни участничка – Йордана Димитрова, като кликнете под снимката й в официалния сайт.