Неуморимите Ангел и Моисей са готови с нов летен хит

5
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Неуморимите Ангел и Моисей са готови с нов летен хит.

Верни на експериментаторската си природа те решиха да снимат видеото към него с новите си телефони HTC One.

Те планират да заснемат най-интересните хора и лица от предстоящите си концертни участия и да ги обединят в един клип.

Вдъхновени от многофункционалността на новите си телефони HTC One и от удивителния нов софтуер, който позволява заснемане на видео в много висока резолюция и моментален монтаж, Ангел и Моисей решиха да изпробват и таланта си на режисьори. Тъй като според тях животът им е „пълен филм“ те планират да заснемат най-интересните ситуации и най-атрактивните лица от предстоящите им летни концерти. Тяхната мечта да заснемат колкото се може повече от интересните и красиви хора, които посещават концертите им вече може да бъде реализирана и видео материалът да залегне като основа към съвсем новото им парче, чиято премиера предстои.

Първата локация, на която момчетата ще снимат е клуб „Антураж“ в Обзор, където те имат концерт като част от турнето Born 2 Hip-Hop. Всички посетители на партито ще могат да чуят за първи път новата песен на Ангел и Моисей, която не е била изпълнявана никъде до момента и да станат част от тяхната красива видео колекция. Новата песен, която се очертават наистина съвсем различна от всичко чувано от тандема до момента ще се появи съвсем скоро в радио ефира и в iTunes, издадена от звукозаписната компания на Ангел и Моисей – Вирджиния Рекърдс.

Към режисьорския екип на Ангел и Моисей за създаването на клипа ще се присъедини и видео машината Баш Моушън, който е основният отговорник за неповторимата визия на хита „Знаеш Ли Кой Видях?“ и с който момчетата замислят да създадат нещо наистина неочаквано като визия.

В четвъртък на 25 юли от 16:00ч снимките ще бъдат в Морската градина на Варна на малката скейт рампа зад Морското казино, а на 26 юли отново в 17:00ч в Бургас в градинката с часовниковата кула.   

Талантливите изпълнители бяха избрани от HTC, световен лидер в производството на мобилни комуникации, за посланици на един от най-иновативните и високотехнологични телефони на годината – HTC One.

Ангел и Моисей, които са много активни в генерирането и споделянето на филмчета от ежедневието си в своите профилни страници, са изключително щастливи от новите си придобивки. Техните приятели и посредователи ще могат да следят всеки ден от лятото на Ангел и Моисей във фейсбук страницата и канала им в YouTube.

Двамата планират едно много интересно Zoe лято. Освен че ще снимат и качват всичките си преживявания в своя официален YouTube канал, те планират да организират и няколко спонтанни музикални сесии по улиците на различни градове на България. Така ще могат да се срещнат с още повече почитатели на хубавата музика, да посвирят заедно с тях и естествено да си направят достатъчно снимки за спомен. Следете фейсбук страницата на Ангел и Моисей за повече детайли около предстоящите събития – https://www.facebook.com/Angel.and.Moisey?fref=ts.

Паралелно на това във фейсбук страницата на HTC ще бъде създаденo специално приложение в което всеки ще има възможност да отговори на три въпроса и да участва в томбола за спечелването на хитовия смартфон HTC One.

Следете най-интересното „музикално риалити“ в България този сезон – HTC One лятото на Ангел и Моисей във Facebook и YouTube:

YouTube: http://www.youtube.com/user/AngelMoiseyOfficial

Facebook Angel & Moisey: https://www.facebook.com/Angel.and.Moisey

Facebook HTC Bulgaria: https://www.facebook.com/htcbg