Шопинг за един ден в Одрин и Чорлу – Турция! Транспорт с комфортен автобус, водач, застраховка!

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Какво представляват сайтовете за колективно пазаруване?

Идеята за сайтовете за групово пазаруване и офертите с големи намаления се заражда и реализира за първи път преди няколко години в САЩ. В основата на този тип търговия е идеята, да се сведе печалбата от единична продажба до минимум, но да се увеличат значително продадените оферти, т.е. да се търси печалба чрез оборот, а не чрез висока цена.

Предимствата на сайтовете за групово пазаруване?

Сайтовете за групово пазаруване са така организирани, че да могат да предложат възможно най-атрактивните оферти за посетителите си. Ние от kolektivni.bg винаги ще ви предлагаме най-актуалните оферти съобразени със сезона, предстоящите празници и събития.

Какви оферти се предлагат в kolektivni.bg?

Нашият сайт Ви предлага само проверени и с гарантирано качество оферти. За всеки сезон предлагаме атрактивни оферти за евтини почивки на море или планина. Екзотични и класически екскурзии в чужбина, романтични и приятелски вечери в ресторанти и т.н.

Какви оферти не се предлагат в kolektivni.bg?

Ние не предлагаме неща и услуги забранени от законите на Р. България или застрашаващи здравето и живота Ви.

Какво е предимството на този тип оферти?

Този тип оферти са значително по-евтини, с отстъпки достигащи понякога до 90%, което ги прави и естествено по атрактивни. Наложи се традицията, търговците, предлагащи съответната оферта, да се стараят да я изпълнят с максимално качество, като по този начин си гарантират невероятна реклама от доволните клиенти. Предимство е и гаранцията, която получавате от сайта-посредник.

Защо да изберете нашите оферти?

Нашите оферти са специално подбрани, с уникално ниски цени, специално договорени за Вас.

© Kolektivni.bg е услуга на „Европа1997“ ЕООД. Произведено във Варна. Всички права запазени. 2012-2015.