Ангел и Моисей снимат видеото на новия си летен хит с HTC One

1
Добави коментар

HTC, днес обяви, че младите изпълнители Ангел и Мойсей ще заснемат видеото към новата си песен като използват хитовия смартфон HTC One. Вдъхновени от мултифункционалността на модела, музикантите решиха да изпробват и таланта си на режисьори. Тъй като според тях животът им е „пълен филм”, те планират да заснемат най-интересните ситуации и най-атрактивните лица от предстоящите им летни концерти. Тяхната мечта да уловят колкото се може повече от интересните и красиви хора, които посещават концертите им ще бъде реализирана и видео материалът ще залегне като основа към новото им парче, чиято премиера предстои.

Заглавието на песента и нейното звучене ще станат ясни днес, а първата локация, на която момчетата ще снимат е клуб „Антураж” в Обзор, където те имат концерт като част от турнето Born 2 Hip-Hop. Всички посетители на партито ще могат да чуят за първи път новата песен на Ангел и Моисей и да станат част от тяхната красива видео колекция. Новото парче се очертава наистина съвсем различно от всичко чувано от тандема до момента и ще се появи съвсем скоро в радио ефира.

Към режисьорския екип на Ангел и Моисей, за създаването на клипа, ще се присъедини и видео-машината Баш Моушън, който е основният отговорник за неповторимата визия на хита „Знаеш Ли Кой Видях?” и с когото момчетата замислят да създадат наистина неочакван клип.

Снимките от 16:00ч в четвъртък, 25 юли ще бъдат в Морската градина във Варна на малката скейт рампа зад Морското казино, а на 26 юли отново в 17:00ч – в Бургас в градинката с часовниковата кула. Всички, които имат желание да участват във видеото към новата песен могат да заповядат на изброените локации.

Талантливите изпълнители бяха избрани от HTC за посланици на най-иновативния и високотехнологичен телефон на годината – HTC One. Ангел и Моисей, които са много активни в генерирането и споделянето на филмчета от ежедневието си в своите профилни страници в социалните мрежи, са изключително щастливи от новите си придобивки. Техните приятели и посредователи ще могат да следят всеки ден от лятото на Ангел и Моисей във фейсбук страницата и канала им в YouTube.

Двамата планират едно много интересно HTC Zoe™ лято. Освен че ще снимат и качват всичките си преживявания в своя официален YouTube канал, те планират да организират и няколко спонтанни музикални сесии по улиците на различни градове в България. Така ще могат да се срещнат с още повече почитатели на хубавата музика, да посвирят заедно с тях и естествено да си направят достатъчно снимки за спомен. Следете фейсбук страницата на Ангел и Моисей за повече детайли около предстоящите събития.

Паралелно с това във фейсбук страницата на HTC ще бъде създаденo специално приложение, в което ще могат да участват в томбола за спечелването на хитовия смартфон HTC One.

Следете най-интересното „музикално риалити” в България този сезон – HTC One лятото на Ангел и Моисей във Facebook и YouTube:

Снимка: HTC

Теми: FacebookHTCHTC OneYouTubeАнгел и Моисейсмартфон

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

Съосновател и Управител на SocialEvo.net, водещ български новинарски сайт за най-новите тенденции в социалните медии и онлайн маркетинг SocialEvo.net. Запален по всичко свързано със социалните мрежи и нови дигитални технологии. Има осезаемо присъствие в Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Pinterest Foursquare. Член на журито на „БГ Сайт 2011“. Член на журито на Класацията за „Най добра Българска Facebook страница“. Интереси: социални медии, социални мрежи, дигитални технологии, онлайн маркетинг и реклама, мобилни технологии, джаджи. Популярен като @rainmakertom в социалните мрежи.
Social media, online marketing, Tech, Mobile