Най-скъпите колиета в света

1
Добави коментар

Герданът е едно от любимите бижута на нежната половинка. Луксозните марки създадоха много скъпи колиета, които струват много повече от дома, в който живеете. Ето и някой от тях:

Най-скъпите колиета в света

Компанията „The House of Garrard“ направи уникално бижу, което е „върха на короната“. Високата му цена от 14 мн. долара е заради съчетанието му от редки скъпоценни камъни. Garrard`s Heart of the Kingdom Ruby е направен от комбинация на редки рубини и диаманти.

             

Diamond Pendant Necklace е колие на стойност от 4.8 млн. долара. За разлика от други скъпоценни колиета, които изобилстват от скъпоценни камъни, този има само един голям диамант на стойност от 74.89 карата.

Огърлицата Neil Lane Diamond Necklace е на стойност от 4 млн. долара. На церемонията на Оскарите холивудската актриса Гуинет Полтроу носеше това колие, което е от 140 карата и платина.

НазадСтилът на Гуинет ПолтроуНапред

DeBeers Marie Antoinette Necklace пък струва 3.7 млн. долара. Съчетана е от няколко вида диаманти – бял диамант от 8.05 карата, розов от 1.84 карата и два жълти от 5.24 и 7.06 карата. Общота стойност на каратите е 181.2.

H. Stern Venus Necklace струва 3,17 млн. долара. Има 110 карата диаманти и 18 карата злато. Заради опростения си дизайн е най-семплото колие от всички останали. 

    

НазадМасивни колиетаНапред

 

Вижте също: Огромни бижута – топ модна тенденция >>>

24.07.2013/Розали