Кандидатка за мис написа “Валгаря” вместо България

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Една от най-одумваните кандидатки за мис Пенка сътвори невиждан гаф, след като написа “Валгаря” вместо България в състезание по правопис.Малко преди това се оказа, че само три от момичетата – Вероника, Джулия и Емел са попълнили анкетните си карти без грешки. В състезание като част от конкурса Пенка трябваше да пише точно думите, които останалите са сгрешили. Това означава, че освен нея и друга миска е сгрешила при писането на думата България.

Ето и още няколко от правописните “шедьоври” на Пенка.

Първият й челен сблъсък бе с думата гълъб. Тя написа “гълп”. Другата дума, с която Пенка имаше проблеми, бе съжалявам. Момичето от ромски произход написа “сажелавам”. “Конкоренця”, “кревриши” и “лубов” бяха също новите думи, сътворени от Пенка.

Още в начолото започнаха коментарите, че тя е вкарана в шоуто, само, за да внася колоритна нотка и на практика единствената й цел е да прави пародии. В състезанието по правопис гаврите с Пенка наистина бяха доста, но ромката по никакъв начин не се впечатли: Не ми казвайте да се уча да пиша, след като и вие не можете”, обърна се тя към останалите участнички, които бяха бесни заради провала със състезанието по правопис.

Самата Пенка се опитваше да се иронизира и докато я караха да пише различни думи, нареждаше: “Ето на това му се вика тъпотия, това е да си тъпа миска. Наистина ще се замисля хора за моето образование, това е нелепо.”/БЛИЦ