ФЕНОМЕНАЛНО! Роди се бебе с две глави

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ФЕНОМЕНАЛНО! Роди се бебе с две глави

Сиамските близнаци имат две отделни глави, но си поделят едно тяло

В сряда на бял свят се появи едно много специално бебе. В щата Раджастан в Индия, се родиха сиамски близнаци, които имат две отделни глави, но си поделят едно общо тяло.
Бебето е от мъжки пол и за момента лекарите все още не знаят дали ще успеят да се преборят за живота на новородените, предадоха от yahoo.de.
Според индийския вестник „The Indian Express“ бебето е родено на 24 юли в района на Тонк в индийския щат Раджастан. Поради медицински усложнения, настъпили след раждането, новородените били отведени в болница в столицата на щата, за Джайпур.
Д-р Шарма, главен лекар в болница J.K Lone Krankenhauses, е споделил в интервю за онлайн изданието на британския „Daily Mail“, че този случай на сиамски близнаци е изключително рядък. В Индия е известен още само един такъв случай на сиамски близнаци.
В индийската болницата лекарите все още не са решили как ще постъпят, но трябва да действат бързо, ако решат да разделят двата индивида, делящи едно тяло. Подобна сложна и опасна операция е възможна само в рамките на първите три седмици след раждането.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: