6 грешки, които толкова много мъже допускат в секса…

9
Добави коментар
astigaa
astigaa

6 грешки, които толкова много мъже допускат в секса…

… а доста жени се чувстват неудобно да кажат какво искат.

здраве.bg

Голяма част от мъжете демонстрират високо самочувствие – те смятат, че няма какво повече да научат за това как се прави секс с жена. Може да е така, но е възможно и обратното – и лесно преодолими грешки да спъват нормалните сексуални отношения с другия пол.

Според психолозите, повечето от тези заблуди се дължат на мъжката склонност да съдят за секса предимно според собствените си разбирания. Опитът наистина може да е от полза, но пък доста жени са твърде срамежливи, за да споделят това, което наистина харесват.

Двама американски сексолози – Тристан Тормино (Tristan Taormino) и Лу Пейджет (Lou Paget), са се опитали да систематизират най-често допусканите от мъжете грешки в секса.

Тормино е известна със своите книги, лекции и филмови продукции. Нейният най-нов проект „Наръчник на експерта” (Expert Guide) представлява образователен филмов сериал за възрастни.

Освен своята писателска дейност Пейджет води семинари на тема секс в различни страни. Нейната най-популярна книга носи заглавието „Книгата на добрия любовник” (The Great Lover Playbook).

Грешка №1: Той само си мисли, че знае това, което Тя иска

Мъжете често правят прибързани заключения какво иска една жена, пренебрегвайки факта, че женските вкусове са толкова разнообразни.

„Въпреки че всеки човек си създава постоянен “репертоар” от действия, мъжът не бива да приема, че това, което е действало при предната жена, ще действа задължително и при следващата”, твърди Тормино.

Тя смята, че това важи в пълна сила не само за сексуалния акт, но и е елемент на всяка пълноценна връзка.

Грешка №2: Той притежавате всичко, от което Тя се нуждае

Някои жени могат да изпитат оргазъм, само ако тяхните полови органи бъдат стимулирани с честота над 3000 движения в минута. Нито един мъж не е способен на толкова бързи движения, но силният пол по-често си мисли, че е грешно жената да се нуждае от вибратор.

„Ако единственият начин жената да постигне оргазъм е с вибратор, то в това…