Че какво хубаво има за слушане? 1645

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Още по темата

Несметни количества тапи за уши пренасял румънски тир от Гърция за родината си. Българските митничари на Кулата се сащисали. Да не би някаква загадъчна масова епидемия да е плъзнала у съседите, та се налага да си запушват ушите? Или е някаква екстравагантна правителствена политика, да се възпрепятства слухът на населението? Щото и румънците не падат по-долу от нас – какво ли хубаво има да чуят и те от управляващите? А да не би пък да е някаква постмодерна форма на протест – не щем да ви слушаме, демек? Протестърите по цял свят какви ли не приумици имат.

А ако това е реакция на съседите срещу нашите свирки и вувузели? Не щат повече да ни слушат гюрултиите, които нищо чудно чак при тях да отекват…

Изумените митничари и гранични полицаи решили да разгадаят ребуса. Отворили камиона и открили най-баналното нещо – нелегални цигари.

Какво ги чака цигарите е ясно. Ще им теглят кибрита. Но с тапите какво правим? Да ги връщаме на гърците не си струва врътнята. Макар че може да са им от полза. И те завалиите са я закършили и май нищо окуражаващо не гали слуха им.

ЕТИКЕТИ: МИТНИЦИ, КОНТРАБАНДА, НЕЛЕГАЛНА ТЪРГОВИЯ Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти