Green Master – Health & Beauty Products – Новини

1
Добави коментар

Вече е налична новата Паста за зъби Dr.Silver – с Алое Вера, сребърни йони и хималайска сол – 75 ml. Можете да я закупите на клинтска цена: 5 лв, код 90100

Уникален Нов продукт от Green Master! За първи път в света иновативна паста за зъби с Алое Вера, Сребърни йони и Хималайска сол!!! И всичко това на уникална цена!!! Dr.Silver

Алое вера | Сребърни йони | Хималайска сол Иновативна паста за зъби

След продължителни изследвания имаме удоволствието да сме първите в света, които създават и представят иновативна формула на паста за зъби, която съчетава ползотворните ефекти на гелът от алое вера, сребърните йони и хималайската сол.

Действие на активните съставки:

Алое Вера има противовъзпалително, регенеративно и освежаващо действие върху венците, гърлото и лигавицата на устната кухина.

Уникалната сила на сребърните йони в пастата за зъби Dr.Silver се изразява в антибактериалното и регенеративно действие. Отстранява вредните микроорганизми в устната кухина, премахва лошия дъх и съдейства за профилактика на зъбния камък.

Хималайската сол предпазва устната кухина от ранички, прави зъбите по-здрави и защитава венците от възпаления. Освен това, реминерализира зъбният емайл, предпазва от кариес, освежава дъха и има избелващо действие.

13 важни причини да изберете

Dr.Silver Алое вера | Сребърни йони | Хималайска сол Иновативна паста за зъби

1. Противовъзпалително и заздравяващо венците действие. 2. Неутрализиране на киселините в плаките. 3. Освежаване на дъха. 4. Почистване и дезинфекциране на устната кухина. 5. Избелване на зъбите. 6. Създаване на дълготраен защитен слой. 7. Реминерализиране на зъбния емайл. 8. Дезинфекциране на четката за зъби. 9. Първата в света с този уникален състав. 10. Със свеж вкус на сладка мента. 11. Икономична употреба. 12. Не съдържа флуор. 13. Атрактивна цена – само 5 лв.