Професионална фотосесия на открито със 100 кадъра с висока резолюция, от VB Photography

1
Добави коментар
starazagora
starazagora

Фотосесията е предоставена от фотограф Владимир Бичев – VB Photography. Ето какво разказва той за себе си:

„Фотографията се превърна в част от живота ми през 2003г. Започнах да снимам с лентов апарата Praktica. След което преминах на цифрова техника и в момента съм изцяло отдаден на Nikon. Преди да започна кариерата си като фотограф, дълги години съм работил като 3Д аниматор и web дизайнер, но постепенно осъзнах, че не това е нещото, с което искам да се занимавам и че само чрез фотографията мога най-добре да открия себе си.
В момента работя по собствени проекти. Той е свързан с пътуванията ми в България и целта му е да покаже голяма част от красотата на нашата Родина и да накара повече хора да я посетят и разгледат.

Също така извършвам студийни и outdoor фотосесии, портретна, арт, модна, рекламна и каталожна фотография. Съставям book-ве и лични фото сесии.Заснемане на сватби и балове.

През 2012г бях поканен да участвам в проекта „The Leap Photographs“. Изложбата се състоя в Испания и съдържаше фотографии от 111 фотографа от цял свят. Аз участвах с 3 снимки.Можете да ги видите на 10.54, 16.14, и 42.43. Тук можете да прочетете повече информация за проекта и да гледате видеото.

През Септември 2012г, бях поканен да участвам в изложба в Гърция. Темата на изложбата беше „Аспекти на балканската фотография. Нов маршрут по време на криза“. Снимам с професионалната техника на Nikon: Nikon D800.“
Прочети още
Скрий текста