YouTube свали клипа “Само на думи“ на Юнона (18+)

16
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Сайтът за видеосподеляне YouTube премахна от базата си най-новото видео на певицата Юнона.

Харесай страницата ни във Facebook

Клипът е към песента „Само на думи“ и беше представен в канала на телевизия Планета преди броени часове, но според съобщението на YouTube той нарушава правилата на сайта.

Видеото е свалено заради прекалената голота, показана в него, и сексуалните сцени, заложени в сюжета. С лентата певицата и режисьорът Ивайло Спасов решиха да изненадат меломаните с нещо наистина провокативно и разпалващо въображението.

За първи път в клипа Юнона захвърля всякакви задръжки и дрехи, като самата тя разкрива, че това е било голямо предизвикателство за нея, тъй като никога не е била толкова разкрепостена.

Сюжетът на видеото е почти изцяло подчинен на посланието, което носи текстът на песента, че голяма част от нещата в живота са „само на думи“.

Автори на новата мелодия в репертоара на Юнона са Йорданчо Василкоски – Оцко и Лора Димитрова.

За радост на феновете на гласовитата изпълнителка, въпреки забраната от страна на YouTube, клипът може да бъде гледан в родната платформа Vbox7.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви! Клипът не се препоръчва за лица под 18 години.

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It