Спам в социалните мрежи?

85
Добави коментар
milena
milena

Вчера вечерта преглеждайки изпратения бюлетин и новостите, попаднах на заглавие, което ме заинтересува, тъй като ми е забранена консумацията на мляко. Отидох на статията, и какво да видя – 4 реда, които са копи/пейст от БГНЕС, а колко са интересни, Вие преценете:

„Млякото е полезно не само за здрави зъби, но и за продължителна защита на детето от остеопороза в по-зряла възраст, предаде ИТАР-ТАСС.
Британски епидемиолози от Университета Саутхемптън са открили, че редовната консумация на мляко в детството предотвратява заболявания на ставите след десетилетия. Медиците са проследили хранителния режим и здравословното състояние на 12,5 хиляди жени на възраст 20-34 години и техните деца и са направили извода, че млякото от първите години положително влияе на растежа на костите на детския организъм и укрепва ставите за години напред. /БГНЕС“

Прочетох втори път, да не би аз нещо да съм пропуснала между редовете, но уви, не намерих. Върнах се в Свежо за да разгледам този феномен, който бе събрал 70 гласа за тази статия, от около 100 посетителя!!! Похвално и изумително. Естествено, стана ми интересно кои са хората оценили толкова високо тези 4 реда, и за моя изненада само 12 от регистрираните потребители на свежо са дали вот, останалите са анонимни. Стана ми още по интересно и разгледах и останалите статии на този потребител, около 125 на брой, и видиш ли, положението бе аналогично. Въпросния потребител kate пуска статии към 2 сайта, като и двата сайта имат банери един към друг и съдържат „невероятно“ ценни за обществото ни статийки, от по 4-5 редчета.
Замислих се обаче, как така тези анонимни потребители са гласували за статиите, след като и в двата сайта няма бутони на свежо?

Страница: « 1 2 Всички страници »

Pages: 1 2

Етикети/Тагове: Свежо, потребители на свежо, социални мрежи, спам