Bet365 спорт – актуален линк

33
Добави коментар
stoian32
stoian32

 

Betfair с лиценз за България и €30 бонус !!!

 

Bet365 предлага огромна гама от спортни пазари. Като се има предвид, че седалището на компанията е в Обединеното Кралство, не е чудно, че най- широко застъпен е футболът. Почти всички лиги могат да се намерят в този букмейкър. Сигурни сме, че дори и най- големите познавачи на този спорт изобщо не са и чували за голяма част от отборите, но все пак ги има. Във футболната листа ще можете да намерите почти всички срещи от родната А група, както и голяма част от мачовете от Б групата ни.

Естествено залозите не се ограничават до това кой ще спечели дадената среща. За най- важните срещи има по над 100 допълнителни възможности за залог. Допълнителните възможности се делят на няколко отделни категории: „Основни“, „Азиатски“, „Картони“, „Корнери“, “ Голове“, “ За полувреме“, „Ирачи“, „Специални“, „10 минутни“. По традиция най- голям брой на възможности за залог има в секцията „Основни“.

Разбира се, и спортовете не се ограничават само до футбола. Някои от останалите са Американски футбол, баскетбол, бейзбол, бокс, UFC, волейбол, голф, дартс, биатлон, ски алпийски дисциплини, ски бягане, ски скокове, колоездене, конни надбягвания, формула 1, други моторни спортове, мотоциклетизъм, ръгби, снукър, спидуей, тенис, тенис на маса, футбол, хокей на лед, хрътки, бадминтон, водна топка, крикет, келтски спортове, плажен волейбол, покер, хандбал и други.

Освен на спортове, в bet365 може да се залага и на други неща. Можете да залагате на финансовите пазари, както и да пускате лотарийни билети в лото игрите на различни страни. Букмейкърът има и секция за специални залози, в която може да се прогнозират различни събития, като например „Кой ще спечели президентските избори в Х страна“, „Кой ще спечели тазгодишното издание на Евровизия“, „Кой ще бъде избран за домакин на Х Световно първенство/Олимпийски игри“ и много други. Компанията предлага и залози върху т.нар. „Виртуални спортове“. Това са компютърно симулирани от системата на сайта игри, които се визуализират в реално време, а вие можете да залагате преди визуализацията да започне.

Залози на живо

Залозите на живо в bet365 са продукт с голям диапазон от пазари, който позволява на потребителите да залагат в реално време докато се провеждат спортните събития. Букмейкърът непрекъснато подобрява този свой продукт. Използвайки супер модерната технология vFabric, сайтът е в състояние да се справя с хиляди промени на коефициенти и пазари, а възможното забавяне на информацията е намаляло до по- малко от 2 секунди. Това високоскоростно развитие позволява на bet365 да доставя един непрекъснат поток от информация в реално време, докато едновременно с това приема и обработва големи количества от клиенски заявки.

В допълнение, bet365 предлага към момента лайв стрийминг (директно видео излъчване) на над 20 000 спортни събития всяка година. Букмейкърската къща си осигури правата за излъчването на първия по рода си английски футболен мач, който бе ексклузивно показан в сайта им през октомври 2009 г. Живите излъчвания могат да бъдат наблюдавани от всички потребители, които към момента на предаването имат средства в сметката си, достатъчни да покрият сумата на минималния залог.

Поддръжка на клиенти

Поддръжката на клиенти в bet365 предлага постоянен 24/7 контакт със служители на компанията. Можете да се свържете с тях на голям брой езици и за радост един от тях е българският. Има много начини за контакт с bet365, като чат, имейл, телефонни разговори, факс и други, но като че ли най- удобният и бърз метод си остава чата на живо, който можете да откриете в дясната горна част на екрана. Може да каже обаче, че българските служители на букмейкъра не са достатъчно запознати с работата си и много често можете да се срещнете неточности с комуникацията си с тях. Също така явно и връзката мужду служителите в отдел „Клиенти“ и оперативните работници не е достатъчно добра и често се получават недоразумения и в тази насока.

Сигурност

Сайтът използва специален сертификат за сигурност Thawte SSL web server, който криптира целият поток от информация от и към уебсайта. Този сертификат предпазва цялата ви лична информация, която може да ви навреди, ако попадне в чужди ръце, включително и данни от кредитните и дебетните карти.

Обобщение и заключение
Предимства
+ Добри оферти за нови потребители
+ Много добър интерфейс
+ Силно конкурентни коефициенти
+ Нисък минимален депозит
+ Нисък минимален залог 0.50 лв.
+ Ниска минимална сума за теглене
+ Голям избор от методи за депозит и теглене
+ Достъп до обширна статистика относно история на залозте и транзакциите по сметката
+ Преки видео и аудио излъчвания на огромен брой спортни събития
+ Огромен избор от пазари, особено когато става въпрос за футбол

Недостатъци
– Не до там качествено обслужване на клиентите

Като цяло, bet365 е един фантастичен букмейкър. Той е и категорично най- използваният поне в нашия регион и за това си има логично обяснение. Компанията винаги е била много коректна към своите потребители и хората, които са се оплакали от нея, са изключително малко. Ниските минимални суми за залог, депозит и теглене ще се харесат ва залагащите на дребно. И от друга страна, ако смятате да залагате с големи суми, букмейкърът по никакъв начин ве ни ограничава. Горните лимити на възможните печалби са доста високи, така че не трябва да имате притеснения и от това естество. Категорично ви препоръчваме този букмейкър.Единственото, което ви остава, е да си направите регистрация и да започнете да се забавлявате и печелите!